Rangos díjjal ismerték el szolgáltatásunkat és kommunikációját

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 4 perc

A Webshippy ismét díjat nyert a Marketing Diamond Awardon! A nagy presztízsű marketingdíjjal egy 2023-as szolgáltatásfejlesztésünket, az AdPacket és annak kommunikációs stratégiáját ismerték el szakmai szinten, Válságmarketing kategóriában.

Ismerd meg a díjnyertes AdPack szolgáltatás részleteit

A megnehezedett gazdasági környezetben a fulfillment szolgáltatásunk mellé olyan kiegészítő megoldást kerestünk, amely segíti a webshopokat a bevételnövelésben. Sok tervezés után bevezettük az AdPack szolgáltatásunkat, amellyel a magyar e-kereskedők marketingüzenetei, ajánlatai szélesebb körben eljuthatnak a célpiachoz.

Az AdPack egy olyan marketing kommunikációs lehetőség, amelyen keresztül a webshopok akár több ezer vásárlót érhetnek el közvetlenül, fizikai interakció révén, ugyanis a szórólapjaik vagy termékmintáik bekerülhetnek a különböző webáruházakból rendelt csomagokba.

A szolgáltatás során a márkák promóciós anyagait tetszőlegesen szegmentált webáruházak csomagjaiba helyezzük el, ezekkel a vásárlók az online reklámzajtól távol, egy befogadó, nyitott állapotban találkoznak, amikor a megrendelt terméket kicsomagolják.

Ennek a szolgáltatásnak készült egy informatív, de áttekinthető landing oldal, amelyben bemutattuk az AdPack részleteit, előnyeit, illetve a leggyakoribb kérdésekre is választ kaphatnak az érdeklődők. A szolgáltatást kiemelt Facebook-posztokban illetve hírlevelekben promotáltuk, olyan speciális adatbázisra targetálva, akik érdeklődést mutatnak a webshop témakörben.

2023 szeptemberében indítottuk el AdPack szolgáltatásunkat, decemberre közel 20 hirdetőnek 200,000 termékminta és szórólap behúzása valósult meg, 50-nél is több webshop csomagjában. A reklámozók között volt bank, könyv, ruházat, szerszám, szépségápolás, tisztaságiszer, ételfutár-kereskedő és szolgáltató is.

A visszamért kampányeredmények alapján magas konverzióval, pozitív visszacsatolással, a hirdetők maximális megelégedettségével futottak a kampányok. A kampány sikerességét a Marketing Diamond-díjon túl az is jól mutatja, hogy decemberben már több Valentin-napi hirdetési hely is le lett foglalva.

Köszönet a Yellow Birdnek, aki a kampány ügynöksége volt.

FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSEDET AZ ADPACK SZOLGÁLTATÁS?

Írj nekünk levelet az [email protected] e-mail-címre, és nézzük meg együtt, mit érhetünk el a webshopod számára az AdPack szolgáltatás segítségével.

Picture of Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek