Sikertörténet – Barfshop.hu

Olvasási idő: 3 perc

Perlaki Fanni vagyok, a Barfshop tulajdonosa.

Mi, itt a Barfshop-ban, a kutyák nyers etetésével foglalkozunk, illetve ahhoz adunk meg mindent, ami a kutyásoknak, cicásoknak kell, beleértve nyers húsokat fagyasztott állapotban, kiegészítőket, természetes jutalomfalatokat.

Hosszú út vezetett a Barfshop elindulásáig és valamilyen szinten véletlen is volt. Én sosem készültem vállalkozónak, én voltam az szerintem a családban, akire 2 forintot nem lehetett rábízni, hogy majd ő spórol. Egyre inkább ki akartam törni abból a függőségi viszonyból, amit mint alkalmazott megéltem. Lett a párommal egy közös kiskutyánk, amikor vártuk őt, akkor gondolkodtunk azon, hogy végülis mivel kéne őt etetni. Aztán akkor hallottunk először a Barf étrendről és mire ő megjött, 8 hét alatt én teljes mértékben utána olvastam és kiképeztem magam, hogy hogy kell egy kölyökkutyát etetni a nyers étrend elvei szerint.
És amikor így belekezdtünk ebbe az egészbe, az etetésbe, akkor láttuk, hogy nagyon sok étrendkiegészítő nincs meg a nyers etetéshez itt Magyarországon, úgyhogy akkor döntöttünk úgy, hogy akkor belekezdünk egy vállalkozásba és hogy igazából sodort minket utána tovább ez a lendület.

A Barfshop webshopként indult, sőt, én azt terveztem, hogy az is marad még így az elején, kizárólag étrendkiegészítőkkel szerettem volna foglalkozni, ami a nyers etetéshez megkapható. Mielőtt a logisztikát kiszerveztük, azért volt egy kisebb pár hónapos káosz. Nekünk a 13. kerületi üzletünk volt az, ami fogadta az import szállítmányokat korábban.  Ahogy egyre több lett a rendelés, egyrészt egyre kevesebb volt a hely, hiszen a raktárt is folyamatosan feltöltött állapotban kellett tartani.

Tavaly év végén volt az a pont, hogy megtaláltuk a Webshippy-t és kiszerveztük a logisztikát és egy csapásra megoldódott minden.

Gyorsan és gördülékenyen történt a kezdés, minden kérdésünkre választ kaptunk.

Bennem azért volt egy óriási félelem, még egyébként az elején, hogy egyáltalán azt a munkát, amit én végeztem, azt kiadni a kezeim közül és azt hogyan fogja egy másik cég egyébként megoldani.

Olyan fejlett technológiával találkoztunk, hogy én csak így ámultam és bámultam.

Ami nekem kezdettől fogva tetszett, hogy naprakész készletet tudtam követni, azért ez korábban nem volt így nálunk.
A Webshippy leveszi a Barfshop-ról a problémák kezelését, csomagok összerakását, feladását, elküldését, tehát ez egy óriási segítség nyilván bármelyik webshopnak.

Én mindig maximálisan meg voltam elégedve a Webshippy-nek a csomagküldő teljesítményével. Egyrészt mindig nagyon gyorsak voltak, átláthatók és ami a legfontosabb nyilván a vásárlók szemszögéből, hogy sértetlenül kerüljön hozzájuk az áru, gyorsan és hiány nélkül. Ez a 3 feltétel ez mindig teljesült.

Régóta tervezzük már a külföldre történő szállítást illetve értékesítést is, ez főleg egyébként magyaroktól jött igény, nagyon sokan vannak már külföldön. Szomszédos országokban főleg és nem biztos, hogy lehet abban az adott országban egyébként ezt a terméket kapni, vagy pedig lehet, de valamiért mégis minket találnak meg elsőként, úgyhogy tervezzük a szolgáltatásainknak a külföldre történő terjesztését is.

András Perényi

András Perényi

CEO, Webshippy Fulfillments - Kommunikációs szakember, digitális üzletfejlesztési tanácsadó, az Insomnia Reklámügynökség korábbi társtulajdonosa. 2013 óta foglalkozik online kereskedelemmel, eleinte saját webáruházakat üzemeltetett, majd egy új, automatizált rendelésfeldolgozási szoftvert fejlesztett.

Kapcsolódó cikkek