Szállíts FOXPOST-csomagautomatákba a Webshippyvel!

Olvasási idő: 2 perc
foxpost csomagautomata webshippy

A csomagpontra szállítás egy közkedvelt átvételi mód az online vásárlók körében, amivel idő és fizikai kötöttség nélkül, a lehető legnagyobb rugalmassággal vehetik at megvásárolt termékeiket bárhol az országban. Örömmel jelentjük be, hogy a mai naptól a Foxpost teljes csomagpont szolgáltatása elérhető a Webshippy ügyfelei számára, kiemelkedően kedvezményes feltételekkel.

A Webshippynél összpontosul az innovatív szemléletű webáruházak egyre nagyobb szelete, így a webshop kiszállítási trendeket egyszerre látjuk és alakítjuk – akár ügyfeleink ki nem mondott igényei alapján is.

Amint a netes vásárlók egyre edukáltabbak lesznek, egyre több elvárásnak kell megfelelnie annak, aki minimalizálni szeretné az elhagyott kosarakat a webáruházában.

Olcsó, akár ingyenes kiszállítás, rugalmas átvételi lehetőség, utánvétes fizetés, diszkréció egyszerre? Lehetséges!

Mindezekre az igényekre remek opció a csomagautomaták használata, így az ügyfelek szinte már el is várják ezt a lehetőséget a vásárlás során. Kívánságlistátok egyik toplistás szolgáltatóját profi fejlesztés és alapos tesztelés után integráltuk a Webshippy-platformba, így a mai naptól akár a Te áruházad is kínálhat Foxpost-automatába történő kézbesítést vásárlói számára!

foxpost csomagautomata webshippy

Mire nyújtanak megoldást a FOXPOST csomagautomaták a webáruháztulajdonosok számára?

  • A költséghatékony konstrukciónak köszönhetően akár az ingyenes szállítás is kigazdálkodható
  • A rugalmas átvételi lehetőség révén csökken az át nem vett csomagok száma
  • Diszkréciót biztosít, így ajándékok rendelése esetén ideális megoldás
  • Az utánvétes vásárlási móddal professzionális fizetési megoldást nyújt a vásárlók számára

Tudtad?

  • a Foxpost hálózatában már 67 csomagautomata található országszerte
  • vásárlóid bankkártyával is kifizethetik az utánvétjeiket bármely csomagautomatában
  • ha meggondolják magukat, a csomagot 14 napon belül ingyenesen visszaküldhetik a webáruházaknak, ugyanazt az azonosítószámot használva

foxpost webshippy csomagküldés

Hogyan tudod mielőbb igénybe venni a FOXPOST szolgáltatást?

A FOXPOST szolgáltatás igénybevételéhez nem kell mást tenned, mint a webáruházadban aktiválni a FOXPOST csomagautomata funkcióját a megadott instrukciók alapján. FOXPOST által kínált integráció jelenleg az alábbi webáruház motorokhoz érhető el: UNAS, Shoprenter, WordPress/WooCommerce, Simplia.

A Webshippy rendszerébe beérkező megrendelésekről intelligens rendszerünk automatikusan felismeri, ha FOXPOST csomagautomatába rendelték őket, így mint az összes Webshippy-integráció esetében, hibamentes és ügyfélbarát megoldást fejlesztettünk. Ezáltal ügyfeleink valóban arra tudnak koncentrálni, ami számukra a legfontosabb: a növekedésre.

Reméljük, újabb segítséget nyújthatunk sikerességetekhez!

Kövessétek Facebook-oldalunkat is a legfrissebb Webshippy-hírekért és webáruház növekedési tippjeinkért!

Kitti Papp-Karakas

Kitti Papp-Karakas

Ecommerce és logisztika szakértő.

Kapcsolódó cikkek