Új szervezeti felépítés támogatja a Webshippy ügyfeleinek növekedését

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 4 perc

A dinamikusan változó e-kereskedelemi kihívásokra és ügyfél igényekre reagálva a jövőben a Webshippy Simon Zsolt vezetésével önálló szervezeti egységben, a Webshippy Operationsben fókuszál a webshopok fulfillment kiszolgálására, eladásaik növelésére és nemzetközi terjeszkedésére.

A Webshippy piacvezető fulfillment szolgáltatóként segíti a webshopokat automatizált rendeléskezelő rendszerrel és robotizált raktárral kiszervezett logisztikai szolgáltatásokkal. Indulása óta 5 millió csomagot és 15 millió terméket szolgált ki, több, mint 2200 ügyfél van a portfóliójában.

Az elmúlt év gazdasági kihívásai miatt változó e-kereskedelmi piacon a Webshippy a jövőben nagyobb fókuszt kíván helyezni az ügyfelek logisztikai és kereskedelemi igényeinek kiszolgálásra, piaci versenyképességének növelésére, új csatornákon történő értékesítésére és nemzetközi terjeszkedésének támogatására. Ezért 2023-tól új szervezeti egységbe, a Webshippy Operationsbe szervezi a fulfillment szolgáltatást, a kereskedelmet, a marketinget és az üzemeltetést, így biztosítva, hogy a lehető leghatékonyabban járuljon hozzá az ügyfelek versenyképes kiszolgálásához és forgalmának növekedéséhez.

„A rendszerek automatikus összekapcsolása és a robotizált raktárak ma már elengedhetetlenek a hatékony fulfillment szolgáltatásban. Azt tapasztaljuk, hogy a kiszervezett logisztikai szolgáltatásunknak köszönhetően olyan üzleti lehetőségek nyílnak meg ügyfeleink számára, amelynek kiszolgálására fel kell készülnünk. A Webshippy méretéből adódóan olyan kereskedelmi előnyöket tud ügyfeleinek nyújtani, amelyekkel jelentősen hozzá tud járulni üzleti sikereikhez. Legyen szó olcsó, szabadon választható országon belüli és külföldi szállításról, hazai és külföldi piactereken való értékesítésről, vagy saját online nagyker marketplace-en keresztül, befektetés mentes beszerzésekről.” – nyilatkozta Simon Zsolt

A Webshippy Operations minőségi szolgáltatásának hátterét a Webshippy egyedülálló fulfillment szoftvere és e-logisztikai know-how-ja biztosítja.

Picture of Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek