Fulfillment szolgáltatás akár 1 órán belüli házhozszállítással – egyesítette erejét a Webshippy és a Wolt

Olvasási idő: 5 perc

A Webshippynél mindig is az volt a célunk, hogy feszegessük a határokat és olyan innovatív megoldásokat szállítsunk, amivel úttörők lehetünk az e-logisztikában. Így voltunk a szállítási időkkel is. Azt gondoljuk, hogy az aznapi, mi több, akár órán belüli kiszállítás lehetősége nem egy távlati vízió kellene, hogy legyen 2020-ban, hanem alanyi jog a webáruházak számára. Ezért megalkottuk azt a szolgáltatást, amivel ezt bárki számára lehetővé tudjuk tenni mostantól. Ez a Webshippy Now!

Elstartolt a közös projektünk a Wolt ételkiszállítóval, melynek köszönhetően nem kevesebbet vállalunk, mint hogy mostantól bármely webáruház rendeléseit akár 15 percen belül összekészítjük és átadjuk a kiszállító partnernek, aki így Budapesten belül akár egy órán belül kézbesíti a csomagokat. Az együttműködésnek köszönhetően idén karácsony előtt már nem csak élelmiszereket, de akár karácsonyfaizzókat, vagy óvszert is rendelhet bárki, egy órán belüli kiszállítással.

Az első, kísérleti időszak alatt olyan márkák váltak elérhetővé a Wolt mobilapplikációban azonnali kiszállítással, mint a Butlers, a Nutriversum, az Ilcsi Natúrkozmetikumok, az Unilever termékei, de a Vágyaim.hu kínálatából akár óvszert és egyéb erotikus játékszereket is lehet rendelni. A Webshippy Now új, azonnali rendelésteljesítési szolgáltatása révén mostantól bármely webáruház dönthet úgy, hogy az aznapi kiszállítás versenyelőnyét élvezi.

A Wolt weboldalán, vagy mobilapplikációjában a hét minden napján 9-21 óra között adhatják le a vásárlók a rendeléseket. A Webshippy kifejezetten erre a célra létesített belvárosi raktárában történik a csomagok előkészítése, valamint a Wolt futároknak történő átadása. A lehetőség egyelőre a budapesti vásárlók számára férhető hozzá.

wolt fulfillment by webshippy

A szolgáltatás azoknak a webáruházaknak elérhető, akik a termékeiket közzéteszik a Webshippy nagykereskedelmi piacterén. Így a Wolt értékesítő felületként jelenik meg és a termékeket hozzáférhetővé teszi az ételrendelő mobilapplikációban, amit több, mint 400 ezer aktív felhasználó használ rendszeresen. Ez az együttműködés egyben egy ékes bizonyítéka annak, hogy a Webshippy piacterére terméket belistázó nagykereskedők, gyártók, webáruházak számára a Webshippy új piacokat képes biztosítani és olyan együttműködéseket tető alá hozni, amivel jelentős mértékben növelhetik eladásaikat.

A Wolt-tal való együttműködés egy újabb óriási mérföldkő az életünkben, hiszen olyan megoldást hoztunk létre, ami jelentős innovációt jelent a magyar piacon, és minden eddiginél gyorsabb kiszolgálást tesz lehetővé a webshopok számára.

András Perényi

András Perényi

CEO, Webshippy Fulfillments - Kommunikációs szakember, digitális üzletfejlesztési tanácsadó, az Insomnia Reklámügynökség korábbi társtulajdonosa. 2013 óta foglalkozik online kereskedelemmel, eleinte saját webáruházakat üzemeltetett, majd egy új, automatizált rendelésfeldolgozási szoftvert fejlesztett.

Kapcsolódó cikkek