Fulfillment szolgáltatás akár 1 órán belüli házhozszállítással – egyesítette erejét a Webshippy és a Wolt

Olvasási idő: 5 perc

A Webshippynél mindig is az volt a célunk, hogy feszegessük a határokat és olyan innovatív megoldásokat szállítsunk, amivel úttörők lehetünk az e-logisztikában. Így voltunk a szállítási időkkel is. Azt gondoljuk, hogy az aznapi, mi több, akár órán belüli kiszállítás lehetősége nem egy távlati vízió kellene, hogy legyen 2020-ban, hanem alanyi jog a webáruházak számára. Ezért megalkottuk azt a szolgáltatást, amivel ezt bárki számára lehetővé tudjuk tenni mostantól. Ez a Webshippy Now!

Elstartolt a közös projektünk a Wolt ételkiszállítóval, melynek köszönhetően nem kevesebbet vállalunk, mint hogy mostantól bármely webáruház rendeléseit akár 15 percen belül összekészítjük és átadjuk a kiszállító partnernek, aki így Budapesten belül akár egy órán belül kézbesíti a csomagokat. Az együttműködésnek köszönhetően idén karácsony előtt már nem csak élelmiszereket, de akár karácsonyfaizzókat, vagy óvszert is rendelhet bárki, egy órán belüli kiszállítással.

Az első, kísérleti időszak alatt olyan márkák váltak elérhetővé a Wolt mobilapplikációban azonnali kiszállítással, mint a Butlers, a Nutriversum, az Ilcsi Natúrkozmetikumok, az Unilever termékei, de a Vágyaim.hu kínálatából akár óvszert és egyéb erotikus játékszereket is lehet rendelni. A Webshippy Now új, azonnali rendelésteljesítési szolgáltatása révén mostantól bármely webáruház dönthet úgy, hogy az aznapi kiszállítás versenyelőnyét élvezi.

A Wolt weboldalán, vagy mobilapplikációjában a hét minden napján 9-21 óra között adhatják le a vásárlók a rendeléseket. A Webshippy kifejezetten erre a célra létesített belvárosi raktárában történik a csomagok előkészítése, valamint a Wolt futároknak történő átadása. A lehetőség egyelőre a budapesti vásárlók számára férhető hozzá.

wolt fulfillment by webshippy

A szolgáltatás azoknak a webáruházaknak elérhető, akik a termékeiket közzéteszik a Webshippy nagykereskedelmi piacterén. Így a Wolt értékesítő felületként jelenik meg és a termékeket hozzáférhetővé teszi az ételrendelő mobilapplikációban, amit több, mint 400 ezer aktív felhasználó használ rendszeresen. Ez az együttműködés egyben egy ékes bizonyítéka annak, hogy a Webshippy piacterére terméket belistázó nagykereskedők, gyártók, webáruházak számára a Webshippy új piacokat képes biztosítani és olyan együttműködéseket tető alá hozni, amivel jelentős mértékben növelhetik eladásaikat.

A Wolt-tal való együttműködés egy újabb óriási mérföldkő az életünkben, hiszen olyan megoldást hoztunk létre, ami jelentős innovációt jelent a magyar piacon, és minden eddiginél gyorsabb kiszolgálást tesz lehetővé a webshopok számára.

András Perényi

András Perényi

CEO, Webshippy Fulfillments - Kommunikációs szakember, digitális üzletfejlesztési tanácsadó, az Insomnia Reklámügynökség korábbi társtulajdonosa. 2013 óta foglalkozik online kereskedelemmel, eleinte saját webáruházakat üzemeltetett, majd egy új, automatizált rendelésfeldolgozási szoftvert fejlesztett.

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

61 cikk

Kedvező árú csomagküldés itthon és külföldön?
A Webshippy szolgáltatja!

Már a DPD is elérhető kínálatunkban, versenyképes árakkal és akár másnapi szállítással. Így már 7 futárcég közül választhatnak webshop partnereink és az ügyfelek.