Újabb mérföldkőhöz érkezett a Webshippy és a magyar webshop-világ

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 5 perc

A Webshippynél mindig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a legprofesszionálisabb szakmai szereplőkkel alakítsunk ki stratégiai együttműködést. Ezért is döntöttünk úgy, hogy integrálódunk a Shoptet webáruházmotorral.

Ennek aktualitását az adja, hogy a Shoptet elérhetővé válik az összes magyar vállalkozó számára, aki online webáruházat szeretne indítani, és a Webshippy is megjelenik a szlovák illetve cseh piacokon, helyi fulfillment centerekkel.

Mit kell tudni a Shoptetről?

A Shoptet Közép-Európa piacvezető webáruház készítő rendszere. Már több mint 30 000 webáruház választotta a Shoptet rendszerét, amely bizonyítja, mennyire felhasználóbarát a platform. A Shoptet segítségével programozói tudás nélkül is bárki létrehozhat és működtethet webáruházat.

A két cég összefogása megad mindent egy webshop tulajdonos számára, ami a sikerhez szükséges:

  • egy remek webáruházmotort és
  • egy tökéletesen működő logisztikai szolgáltatást

A Shoptet és a Webshippy integrációjában már minden fontos funkcionalitás benne van, így például az is, hogy a vevők a vásárlás során már élő visszajelzést kapnak arról, hogy az adott terméket az adott fulfillment centerből milyen szállítási módokon kaphatják meg.

Perényi András, a Webshippy társalapítója az alábbi videóban mondja el, milyen előnyökkel jár az integráció a magyar webshop tulajdonosok számára

Kinek ajánljuk a Shoptet szolgáltatásait?

A Shoptet megoldása kiváló választás minden olyan vállalkozó számára, aki webáruházat szeretne indítani, vagy már működő online shoppal rendelkezik, és egy modernebb rendszerre szeretne áttérni, esetleg külföldi piacokra szeretne terjeszkedni. A rendszer magyarul működik, magyar ügyfélszolgálat is elérhető.

  • Elképesztő, modern grafikai sablonok közül válogathatunk

Egy webshopnál az oldal megjelenése rendkívül fontos, sokszor ennek alapján dönt egy potenciális vevő arról, hogy megbízik-e az oldalban. A Shoptetnél elképesztően nagy a kínálat a különböző sablonokból, így mindenki megtalálhatja a legideálisabbat a szebbnél szebb grafikai megoldások közül, de egyéni sablont is lehet a rendszerhez fejleszteni.

  • Az infrastruktúra gondja is lekerül a vállalkozóról

A Shoptet hatalmas előnye továbbá, hogy az infrastruktúrával nem a vállalkozónak kell foglalkoznia. A felhőalapú rendszer garantálja, hogy a főszezonban sem dől össze az oldal, nem kell nagyobb szerverpark ahhoz, hogy minden vásárlót ki tudjon szolgálni egy webshop.

  • A külföldi terjeszkedés is megoldott

A Shoptet azoknak is jó megoldás, akik külföldi piacokra terjeszkednének, hiszen rendelkezik olyan piactér integrációkkal, amikkel a magyar kereskedők könnyedén belistázhatják a termékeiket a szlovák és a cseh platformokra.

Az appstore-ban már most megtalálható minden olyan integráció, amely a magyar használathoz szükséges, például a helyi fizetési eszközök, online számlázók, illetve a helyi piacterekre történő belistázás lehetősége is.

A két cég vezetője egy beszélgetés során további részleteket is elárult az integrációról. Nézd meg az angol nyelvű videót:

Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek