Újabb mérföldkőhöz érkezett a Webshippy és a magyar webshop-világ

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 5 perc

A Webshippynél mindig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a legprofesszionálisabb szakmai szereplőkkel alakítsunk ki stratégiai együttműködést. Ezért is döntöttünk úgy, hogy integrálódunk a Shoptet webáruházmotorral.

Ennek aktualitását az adja, hogy a Shoptet elérhetővé válik az összes magyar vállalkozó számára, aki online webáruházat szeretne indítani, és a Webshippy is megjelenik a szlovák illetve cseh piacokon, helyi fulfillment centerekkel.

Mit kell tudni a Shoptetről?

A Shoptet Közép-Európa piacvezető webáruház készítő rendszere. Már több mint 30 000 webáruház választotta a Shoptet rendszerét, amely bizonyítja, mennyire felhasználóbarát a platform. A Shoptet segítségével programozói tudás nélkül is bárki létrehozhat és működtethet webáruházat.

A két cég összefogása megad mindent egy webshop tulajdonos számára, ami a sikerhez szükséges:

  • egy remek webáruházmotort és
  • egy tökéletesen működő logisztikai szolgáltatást

A Shoptet és a Webshippy integrációjában már minden fontos funkcionalitás benne van, így például az is, hogy a vevők a vásárlás során már élő visszajelzést kapnak arról, hogy az adott terméket az adott fulfillment centerből milyen szállítási módokon kaphatják meg.

Perényi András, a Webshippy társalapítója az alábbi videóban mondja el, milyen előnyökkel jár az integráció a magyar webshop tulajdonosok számára

Kinek ajánljuk a Shoptet szolgáltatásait?

A Shoptet megoldása kiváló választás minden olyan vállalkozó számára, aki webáruházat szeretne indítani, vagy már működő online shoppal rendelkezik, és egy modernebb rendszerre szeretne áttérni, esetleg külföldi piacokra szeretne terjeszkedni. A rendszer magyarul működik, magyar ügyfélszolgálat is elérhető.

  • Elképesztő, modern grafikai sablonok közül válogathatunk

Egy webshopnál az oldal megjelenése rendkívül fontos, sokszor ennek alapján dönt egy potenciális vevő arról, hogy megbízik-e az oldalban. A Shoptetnél elképesztően nagy a kínálat a különböző sablonokból, így mindenki megtalálhatja a legideálisabbat a szebbnél szebb grafikai megoldások közül, de egyéni sablont is lehet a rendszerhez fejleszteni.

  • Az infrastruktúra gondja is lekerül a vállalkozóról

A Shoptet hatalmas előnye továbbá, hogy az infrastruktúrával nem a vállalkozónak kell foglalkoznia. A felhőalapú rendszer garantálja, hogy a főszezonban sem dől össze az oldal, nem kell nagyobb szerverpark ahhoz, hogy minden vásárlót ki tudjon szolgálni egy webshop.

  • A külföldi terjeszkedés is megoldott

A Shoptet azoknak is jó megoldás, akik külföldi piacokra terjeszkednének, hiszen rendelkezik olyan piactér integrációkkal, amikkel a magyar kereskedők könnyedén belistázhatják a termékeiket a szlovák és a cseh platformokra.

Az appstore-ban már most megtalálható minden olyan integráció, amely a magyar használathoz szükséges, például a helyi fizetési eszközök, online számlázók, illetve a helyi piacterekre történő belistázás lehetősége is.

A két cég vezetője egy beszélgetés során további részleteket is elárult az integrációról. Nézd meg az angol nyelvű videót:

Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

61 cikk

Kedvező árú csomagküldés itthon és külföldön?
A Webshippy szolgáltatja!

Már a DPD is elérhető kínálatunkban, versenyképes árakkal és akár másnapi szállítással. Így már 7 futárcég közül választhatnak webshop partnereink és az ügyfelek.