Újabb népszerű kiszállítási opciók a Webshippynél: Sprinter & PickPackPont

Olvasási idő: 3 perc
Webshippy - Sprinter - Pick Pack Pont

A webáruházak egyik legnagyobb döntése, hogy milyen szállító partnerrel dolgozzanak. A Webshippy ügyfelek számára ez nem kérdés, hiszen a maximális gyorsaságot és minőséget garantáljuk. Ugyanakkor fontos számunkra, hogy minél szélesebb választékot kínáljunk ezen a téren, ezért folyamatosan bővítjük a nálunk elérhető futárszolgálatok körét.

Örömmel jelentjük, hogy Magyarország egyik legkedveltebb, gyorsan növekvő futárszolgálata, a Sprinter mostantól a Webshippy ügyfelek csomagjait is szállítja! Ez rögtön két új lehetőséget is jelent, hiszen a Pick Pack Pont szolgáltatását is igénybe vehetik webshop partnereink.

Sprinter házhozszállítás

 

A Sprinter Futárszolgálat már 1997 óta működik és mára a legdinamikusabban fejlődő hazai csomagszállító vállalatok egyike. Több mint 400 gépjárműből álló flottájával, országos lefedettséget biztosító depó hálózatával garantálja az 1 munkanapos – PDA-val támogatott, precíz – házhoz szállítást az ország egész területén.

  • Gyors és rugalmas kézbesítés
  • Címhely alapú díjszabás: eltérően a többi futárszolgálattól itt nem csomagonként, hanem címenként történik a szállítási költség felszámítása. Vagyis, ha 1 címre több csomagod megy, akkor sokkal kedvezőbb lesz a díjazás.
  • E-mail és SMS értesítés
  • Másnapi kézbesítés
  • Kedvező árak (díjtáblázat)

Pick Pack Pont

A több mint 700 Pick Pack Pontból álló hálózat 80%-a frekventált csomópontokon található, így rendkívül népszerű a vásárlók körében. Néhány példa a lekedveltebb átvételi helyekre: a Relay üzletek közlekedési csomópontoknál, az Inmedio, a Player’s Room és a 220volt üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok főutcáin találhatóak meg, míg az OMV, MOL és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a CooP élelmiszerboltok pedig a vidéken élő vásárlók számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

Az üzletek nyitva tartási ideje rugalmas, ráadásul a hálózat több tagja vasárnap is nyitva tart, így a csomagok egész hétvégén átvehetőek.

  • 240 település, 700 pont
  • Rugalmas nyitvatartás
  • Minőségi átvevőhelyek
  • 5 munkanapos csomagátvételi időtartam
  • Frekventált átvételi pontok
  • Kedvező ár (díjtáblázat)

Reméljük, a Webshippy ügyfelek számára is pozitív változást hoz új fejlesztésünk, hiszen a személyre szabható szállítási és átvételi lehetőségek minden webáruházban kritikus fontosságúak.

Hiszünk abban, hogy a siker titka a boldog, visszatérő vásárló és minden innovációnkkal, fejlesztésünkkel ebben szeretnénk segíteni ügyfeleinket.

Picture of András Perényi

András Perényi

CEO, Webshippy Fulfillments - Kommunikációs szakember, digitális üzletfejlesztési tanácsadó, az Insomnia Reklámügynökség korábbi társtulajdonosa. 2013 óta foglalkozik online kereskedelemmel, eleinte saját webáruházakat üzemeltetett, majd egy új, automatizált rendelésfeldolgozási szoftvert fejlesztett.

Kapcsolódó cikkek