Újabb népszerű kiszállítási opciók a Webshippynél: Sprinter & PickPackPont

Olvasási idő: 3 perc
Webshippy - Sprinter - Pick Pack Pont

A webáruházak egyik legnagyobb döntése, hogy milyen szállító partnerrel dolgozzanak. A Webshippy ügyfelek számára ez nem kérdés, hiszen a maximális gyorsaságot és minőséget garantáljuk. Ugyanakkor fontos számunkra, hogy minél szélesebb választékot kínáljunk ezen a téren, ezért folyamatosan bővítjük a nálunk elérhető futárszolgálatok körét.

Örömmel jelentjük, hogy Magyarország egyik legkedveltebb, gyorsan növekvő futárszolgálata, a Sprinter mostantól a Webshippy ügyfelek csomagjait is szállítja! Ez rögtön két új lehetőséget is jelent, hiszen a Pick Pack Pont szolgáltatását is igénybe vehetik webshop partnereink.

Sprinter házhozszállítás

 

A Sprinter Futárszolgálat már 1997 óta működik és mára a legdinamikusabban fejlődő hazai csomagszállító vállalatok egyike. Több mint 400 gépjárműből álló flottájával, országos lefedettséget biztosító depó hálózatával garantálja az 1 munkanapos – PDA-val támogatott, precíz – házhoz szállítást az ország egész területén.

 • Gyors és rugalmas kézbesítés
 • Címhely alapú díjszabás: eltérően a többi futárszolgálattól itt nem csomagonként, hanem címenként történik a szállítási költség felszámítása. Vagyis, ha 1 címre több csomagod megy, akkor sokkal kedvezőbb lesz a díjazás.
 • E-mail és SMS értesítés
 • Másnapi kézbesítés
 • Kedvező árak (díjtáblázat)

Pick Pack Pont

A több mint 700 Pick Pack Pontból álló hálózat 80%-a frekventált csomópontokon található, így rendkívül népszerű a vásárlók körében. Néhány példa a lekedveltebb átvételi helyekre: a Relay üzletek közlekedési csomópontoknál, az Inmedio, a Player’s Room és a 220volt üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok főutcáin találhatóak meg, míg az OMV, MOL és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a CooP élelmiszerboltok pedig a vidéken élő vásárlók számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

Az üzletek nyitva tartási ideje rugalmas, ráadásul a hálózat több tagja vasárnap is nyitva tart, így a csomagok egész hétvégén átvehetőek.

 • 240 település, 700 pont
 • Rugalmas nyitvatartás
 • Minőségi átvevőhelyek
 • 5 munkanapos csomagátvételi időtartam
 • Frekventált átvételi pontok
 • Kedvező ár (díjtáblázat)

Reméljük, a Webshippy ügyfelek számára is pozitív változást hoz új fejlesztésünk, hiszen a személyre szabható szállítási és átvételi lehetőségek minden webáruházban kritikus fontosságúak.

Hiszünk abban, hogy a siker titka a boldog, visszatérő vásárló és minden innovációnkkal, fejlesztésünkkel ebben szeretnénk segíteni ügyfeleinket.

András Perényi

András Perényi

CEO, Webshippy Fulfillments - Kommunikációs szakember, digitális üzletfejlesztési tanácsadó, az Insomnia Reklámügynökség korábbi társtulajdonosa. 2013 óta foglalkozik online kereskedelemmel, eleinte saját webáruházakat üzemeltetett, majd egy új, automatizált rendelésfeldolgozási szoftvert fejlesztett.

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

61 cikk

Kedvező árú csomagküldés itthon és külföldön?
A Webshippy szolgáltatja!

Már a DPD is elérhető kínálatunkban, versenyképes árakkal és akár másnapi szállítással. Így már 7 futárcég közül választhatnak webshop partnereink és az ügyfelek.