5 sikerrecept magyar webshopoknak 2023-ra

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 4 perc

Legyen a 2023-as év a webshopod éve! Nehéz gazdasági környezetben kell működni, de mégis lehetséges a növekedés, főleg, ha megfogadod a szakértők tanácsait. Íme, az 5 tipp, amely sikerre vezeti a webshopodat idén.

1. Szervezd ki a logisztikát

Sok oka lehet annak, hogy eddig még nem szervezted ki a webshopod logisztikai folyamatait, mi is hallottunk már rengeteget. A leggyakoribb ok és egyben tévhit, hogy a kiszervezés drága. Az alábbi videóból kiderül, mikor éri meg mégis logisztikai céget megbízni a raktározással, csomagolással és a házhoz szállítás megszervezésével:

2. Vedd figyelembe a szállítási lehetőséget

Ha már úgy döntöttél, kiszervezed a logisztikát, érdemes olyan fulfillment céget választani, amely sok szállítási módot kínál, hiszen a megrendelőid szeretik maguk megválasztani a számukra legkényelmesebb és legjobb házhoz szállítási módot.

A Webshippy nagy hangsúlyt fektet a kiszállítást végző partnereinek kiválasztására, hogy csomagjaid biztonságban, időben odaérjenek vásárlóidhoz. Webáruházadban a legismertebb kézbesítőcégek szolgáltatásait tudod biztosítani általunk:

3. Használd ki a dropshipping előnyeit

A dropshipping kapcsán általában háromféle álláspont fogalmazódik meg a webshoptulajdonosokban. Sokan szeretik, használják, és úgy gondolják, ez a jövő. Vannak, akik még tartanak tőle, mert átverték őket, vagy tele vannak kételyekkel és tévképzetekkel, és vannak olyanok is, akiknek még fogalmuk sincs arról, hogy mi is ez.

Lássuk tehát gyorsan a dropshipping lényegét: olyan kereskedelmi módszerről van szó, ahol az eladó cég nem tart raktáron semmilyen terméket, és amikor a megrendelés befut, az értékesítő megvásárolja a terméket a nagykereskedőtől, majd azonnal a vásárlóhoz juttatja.

A termék ellenértékét a webshop csak akkor egyenlíti ki a nagykereskedő felé, miután eladta azt a vásárlónak, és így nincs gondja se az árukészlettel, se a raktározással vagy a logisztikával.

Nézd meg, milyen tévhitek tartottak eddig vissza a dropshippingtől! A videóból kiderül, hogyan vágj bele:

Készítettünk egy videót arról az 5 pénzégető hibáról is, amit rengeteg dropshipper elkövet, ezt is érdemes megnézned:

4. Nyiss külföldre

A magyar webshopok jelentős része tervezi a külföldi nyitást, főleg azért, mert a csak magyar piacot kiszolgáló webshopok mozgási tere egyre szűkül, ami a mostani gazdasági válságban még kritikusabbá teszi a helyzetüket. A profitnövelés kulcsa tehát a határon túl van.

Érdemes olyan logisztikai céget választanod, ahol ebben is a segítségedre lesznek. Mi egy egész webinárt szenteltünk a kérdésnek, ahol a legtapasztaltabb szakemberek osztják meg a tippjeiket azokkal a webshopokkal, amelyek szeretnének külföldre nyitni.

5. Válaszd a Webshippy-t

Ha az eddigi tanácsokat megfogadod, felmerül a kérdés, melyik logisztikai céget keresd meg. A Webshippy-t nemcsak azért érdemes választanod, mert már több mint 2200 webshop döntött mellettünk, és így mi rendelkezünk az országban a legnagyobb referenciával. Mi 0,03%-os hibahatárral dolgozunk, vagyis szinte 100%-ban tudjuk garantálni, hogy a megrendelőid tökéletesen elégedettek lesznek a szolgáltatásainkkal.

Ismerd meg közelebbről a Webshippy-t! A hozzánk beérkező leggyakoribb kérdésekre az alábbi videóból ismerheted meg a válaszokat:

Ha mindezek után úgy érzed, érdemes lenne a logisztika kiszervezésével növekedési pályára állítani a webshopod, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

61 cikk