A logisztika nem gyerekjáték! Ezt több mint 2000 webshop jól tudja, ezért bízták ránk

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 4 perc

Manapság a legnagyobb érték az elégedett megrendelő, aki visszatér és tovább ajánl. Nem elég, ha a terméked kiváló, mert ha a kiszolgálással problémák vannak, a vevők gyorsan átpártolnak a konkurenciához. Sokan belebuktak már abba, hogy nem vették komolyan a logisztikát, de szerencsére egyre többen vannak azok, akik felismerik, hogy a legjobb, ha profikra bízzák a kiszállítással kapcsolatos teendőket.

SZERVEZD KI HOZZÁNK A WEBSHOPOD LOGISZTIKÁJÁT, 99,97%-OS ELÉGEDETTSÉGGEL DOLGOZUNK!

A Webshippy Garanciával fémjelzett webshopok biztosra mehetnek:

  • a rendelés 1-2 munkanapon belül megérkezik a vevőhöz,
  • a vevő pontosan azt kapja, amit rendelt, kifogástalan állapotban,
  • eközben még a környezetre is figyelünk, mert lehetőség szerint olyan csomagolóanyagokat használunk, amelyek 100%-ig lebomlanak vagy újrahasznosíthatók.

Ha szeretnél te is elégedett vásárlókat, ismerd meg a részleteket az alábbi linkre kattintva!

Elégedett vásárlókat szeretnék

A Webshippy már több mint 2200 webshop logisztikáját végzi 99,97%-os elégedettséggel, és ez a szám egyre nő. Érdekességképpen: több ezer Lego terméket szállítunk évente a megrendelőkhöz a Kockashopon keresztül. De mi garantáljuk a gyors és pontos kiszállítást a Játéksziget, a Retro Jeans és az Unicef online megrendelőihez is. Sőt, minden olyan ruhát, kiegészítőt, amit a Wolt-futárok hordanak, a Webshippy szolgál ki.

A nagy márkákon felül számtalan közismert személyiséggel is együtt dolgozhatunk. A Webshippy szolgáltatását választotta az Ördög Nóra nevével fémjelzett új sminkmárka, a NORA BEAUTY mögött álló Helia-D, valamint a Quimby is. Sőt, Wossala Rozina Konyhakönyv című szakácskönyvét is a Webshippy juttatja el az online megrendelőkhöz. Hiszen ahogy a főzésnél, úgy a logisztikában is a pontosság az egyik fő hozzávaló!

Köszönjük nekik és többi ügyfelünknek a bizalmat!

  • 2 200+ elégedett Webshippy-ügyfél
  • 0,03%-os kézbesítési hibahatár
  • 4 796 640 hibátlanul kézbesített csomag

RÓLUNK MONDTÁK ÜGYFELEINK

„Évek óta a Webshippyt használom a rendelések teljesítésére és minden szempontból túlteljesítenek. A rendeléseknél nincs hiba, Support gyorsan válaszol és mindenben segítenek. Igazából nem nagyon értem azokat, akik maguknak csomagolgatnak. Ha nem egyedi terméked van, akkor nincs értelme, hiszen még árban is jobb, mintha simán futárszolgálathoz menne az ember.”

(K. Gergő)

„A webáruházam dropshipping szolgáltatását végzik. Nagyon meg vagyok velük elégedve. Pontos, precíz cég.”

(V. Ádám)

„Rugalmas, magas színvonalú szolgáltatás. Az új piacok hozzáférhetősége rendkívül magas értéket jelent.”

(K. Viktor)

„Van egy kis webshopom és 2 éve, amikor a fél napom csomagolással, postára járással telt elgondolkoztam a logisztika kiszervezésén. A Webshippy remek döntésnek bizonyult, maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatásaikkal. Kicsit féltem, hogy a kis rendelésszám miatt nem fogja megérni, nem fognak komolyan venni, de ez alaptalannak bizonyult. Minden felmerülő problémát korrektül kezelnek, de eleve nagyon kevés eset van. Nagyon ritkán hibáznak, akkor is mindig próbálják javítani a hibát, kompenzálnak. Az árazásuk teljesen átlátható és korrekt. Csak ajánlani tudom.”

(Géza)

„Ha valaki a webshopja automatizálásához keres megoldást, azoknak nagyon hasznos segítséget nyújtanak. Megközelítése könnyű.”

(T. Gábor)

„Pontos és precíz szolgáltatást kaptam, korrekt áron. Nyugodt szívvel ajánlom őket másoknak is.”

(P. Gábor)

„A kiszervezett logisztikában az a legjobb, hogy nem kell aggódnunk a kapacitások miatt. Ha a szokásoshoz képest kétszer vagy háromszor annyi a megrendelés, azt is ugyanolyan profin kezelik a Webshippynél. Most Ördög Nórával közösen indítottunk egy új sminkmárkát NORA BEAUTY néven és állunk elébe az idei főszezonnak!”

(Kassai Krisztina, online értékesítési vezető, Helia-D)

„Gyorsak, mint a villám, korrekt, pontos tájékoztatás!”

(V. Ancsa)

„Rugalmas, ár/teljesítményben nagyon jó szolgáltatásuk van. Csak ajánlani tudom.”

(B. Tamás)
Picture of Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

63 cikk