Billingo Ads – Legyen a webshop számlázásod is pénztermelő automata

Olvasási idő: 5 perc

Ma már számtalan módon lenyűgözheted vásárlóidat: profi csomagösszekészítéssel, napon belüli szállítással, egyedi csomagdizájnnal, szórólapokkal, személyes üzenetekkel, kuponajánlatokkal.

De tudtad, hogy a kiállított számláiddal is extra márkaélményt adhatsz a felhasználóknak és növelheted eladásaidat, bevételeidet? 

Akik már automatizálták webshop számlázásukat tudhatják, hogy a bizonylatok kiállítása egyáltalán nem a kötelező adminisztrációról és a nyűgről szól. 

Most azonban csavarunk még egy kicsit a számlázás szexiségi potméterén és megmutatjuk, hogy hogyan lehet egy számla briliáns marketing eszköz, amellyel újabb vásárlások generálhatók, növelhető az ügyfél-elégedettség, és a márkaépítés egyik alappillére.

Számlázás újragondolva

A Billingo online számlázótól megszokhattuk, hogy mindig előrukkolnak valami izgalmas újdonsággal. Ezúttal egy lenyűgöző marketing húzással készültek, amellyel egy idáig teljesen kiaknázatlan területen tudják segíteni a webshopok mindennapjait. 

A Billingo saját felmérései szerint az ún. számlaértesítő leveleket a felhasználók 90%-a nyitja meg, ami összehasonlítva a hírlevelek átlag megnyitási arányaival, hatalmas szám. Innen is jött az alapötlet, hogy a kihasználatlan felületből egy többféleképpen alakítható upsell támogató platformot alakítsanak ki, ahol kreatív, a márka arculati elemeivel fűszerezett hirdetések helyezhetők el.

Így született meg a Billingo Ads, ami azért zseniális, mert a vásárlókat az értékesítési folyamat egyik legértékesebb pillanatában szólítja meg, közvetlenül a vásárlást követően, amikor a legnyitottabbak, így sokkal könnyebb eljuttatni hozzájuk a célzott üzeneteket.

billingo-ads_01

Kreatív hirdetések néhány kattintással

A Billingo Ads-et bárki használhatja, nem szükséges hozzá semmilyen grafikai vagy programozói ismeret, marketing előképzettség. Ezzel óriási lehetőségeket nyit meg azok számára, akik idáig nem, vagy alig éltek marketing eszközökkel. Akik pedig már vérprofik a kampányokban, egy plusz kreatív értékesítési felületet kapnak.

Ahogy azt már a számlázó felület esetében is megszokhattuk, a Billingo Ads egy könnyen áttekinthető, egyszerűen használható platform, ahol igényes sablonok segítségével másodpercek alatt létrehozhatók új hirdetések, amelyeket saját arculati elemek feltöltésével teljesen személyre szabhatók.

A hirdetések akár naponta cserélhetők és pontosan meghatározható, hogy kinek, milyen ajánlat jelenjen meg. Minél célcsoport-specifikusabb a kampány, annál nagyobb konverzióra, továbbkattintásra és bevétel-növekedésre lehet számítani. És a hab a tortán, hogy egy olyan kizárólagos marketing felület, ahol egész biztosan nem jelennek meg a konkurencia hirdetései.

A Billingo Ads-ben intelligens statisztikák adnak pontos képet a futó kampányok eredményességéről. Nyomon követhető a kampányban elhelyezett linkre érkező kattintások száma.

billingo-ads_02

Márkaélmény-növelés, pénzgenerálás

Bármilyen reklám, ajánlat, kupon elhelyezhető, kiváló brandépítésre, bármilyen kommunikációs üzenet küldhető az ügyfeleknek, vagy egyszerűen csak megköszönhetjük a partnereinknek, vevőinknek, hogy minket választottak. 

Igazi ügyfélélményt ad, amellyel kitűnhetünk konkurenseink közül. A Billingo Ads egy automata pénzforrássá válhat, hiszen a néhány kattintással elkészített kampányok biztosan eljutnak a vevőkhöz, amelyek újabb vásárlásokat generálnak.

Az okos webshop számlázáshoz és szuper kreatív hirdetésekhez válaszd a Billingo integrációt a Webshippy admin rendszeren belül a Beállítások/Online számlázók kezelése menüpontban.

billingo-ads_04
Picture of András Perényi

András Perényi

CEO, Webshippy Fulfillments - Kommunikációs szakember, digitális üzletfejlesztési tanácsadó, az Insomnia Reklámügynökség korábbi társtulajdonosa. 2013 óta foglalkozik online kereskedelemmel, eleinte saját webáruházakat üzemeltetett, majd egy új, automatizált rendelésfeldolgozási szoftvert fejlesztett.

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

63 cikk