“Dolgoznék itt” - Webshippy, a szerethető munkahely - Webshippy Fulfillments

“Dolgoznék itt” – Webshippy, a szerethető munkahely

Olvasási idő: 2 perc
szerethető munkahely vagyunk

Innovatív, vagány XXI. századi munkahely – a szó legszorosabb értelmében. A Webshippy már annyira high-tech és cool, hogy ha ember lenne, Keanu Reeves-nek hívnák.

Az nyilvánvaló, hogy a régió legmodernebb fulfillment központjában az élet sohasem lehet unalmas. A Dreamjo.bs által meghirdetett Szerethető Munkahelyek versenyén most az is kiderült, hogy a Webshippy technológiával átitatott startup hangulatú világa sokak számára szimpatikus és lelkesítő.

A hihetetlen tempójú növekedés és az újabbnál újabb technológiai megoldások egyre több munkavállalót vonzanak, és nekünk szükségünk is van rájuk!

Webshippy – a csapat, amibe <kódolva> van a növekedés

Amilyen gyorsan változnak a dolgok, mi olyan gyorsan fejlődünk. A home office-ra mindig is a startup kultúra részeként tekintettünk, ezért nem jelentett kihívást számunkra a tavaszi átállás. Sem a munka minősége, sem a kollégák lelkesedése nem csökkent, sőt! A kialakult helyzet nem akadályozott minket sem abban, hogy triplájára növeljük munkatársaink számát, sem abban, hogy 2000 négyzetméterről egy vadonatúj, 7500 négyzetméteres raktárba költözzünk, arról nem is beszélve, hogy soha nem látott mértékű pozitív visszajelzést kapunk ügyfeleink részéről is.

“Számomra a legfontosabb visszajelzés az, hogy látom a csapatot, akik vállt vállnak vetve dolgoznak a közös célokért, iszonyú hatékonyan működnek együtt akár személyesen, akár online, és csillog a szemükben a lelkesedés, minden nap. Hálás vagyok, hogy a legjobb szakembereket vonzottuk magunkhoz és egy ilyen gárdát sikerült összekovácsolni!!” – mondja Perényi András CEO.

Piacvezetőként, startup szemlélettel

Talán a 100 fő feletti létszámmal és a határokon is átívelően meghatározó piaci szereppel már nem tekinthető a Webshippy igazán startupnak. De a folyamatos ötletelés, a saját magunk kihívások elé állítása és a nagyon erős összetartás a csapaton belül – pozíciótól függetlenül – soha nem veszett ki a cégből és úgy gondoljuk, hogy mindig a vállalati kultúra része marad.

Folyamatosan dolgozunk újabb és újabb “nagy dobásokon”, olyan fejlesztéseken, amiket előttünk még mások nem valósítottak meg, olyan utakon járunk, ahol előttünk még senki.
Ez teszi egyre ismertebbé a Webshippy nevet és egyre szerethetőbbé nemcsak munkahelyként, de márkaként is.
Ahogy mondani szoktuk: nem elsősorban logisztikai cég vagyunk egy jó szoftverrel, hanem IT cég vagyunk, akinek véletlenül van egy óriási raktára.

Várunk téged is!

Ha megismernél minket egy kicsit jobban, vagy már szemezgetsz is esetleg a Webshippyvel, mint munkahellyel, nézd meg videónkat, ahol betekintést nyerhetsz abba, hogy miért igazán jó nálunk dolgozni.

Karrier oldalunkon folyamatosan elérhetőek nyitott pozícióink, de ha éppen nem találsz megfelelőt, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot, hiszen ki tudja, talán hamarosan éppen Téged fogunk keresni!

Sándor Ági

Sándor Ági

Head of Marketing, Webshippy

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

35 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

26 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

23 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

51 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

47 cikk