Hihetetlen mérföldkőhöz értünk: megvan az 5 millió teljesített csomag!

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 4 perc

Ez olyan, mintha már fél Magyarország rendelését teljesítettük volna. A fejlődés dinamikája önmagáért beszél: 3 éve még „csak” az egymilliomodik csomagot ünnepelhettük, idén februárban pedig már az ÖTMILLIOMODIK csomagmegrendelést dolgoztuk fel. Ez a teljesített csomagszám ma Magyarországon egyedülálló!

Az új rekord is bizonyítja: érdemes a Webshippy-hez kiszervezni a logisztikát

Már több mint 2200 ügyfelünk tapasztalja meg nap mint nap, hogy tényleg értünk a logisztikához, az összekészítéstől kezdve a csomagoláson át a kiküldésig. Elenyésző hibahatárral dolgozunk, amely szintén kiemelkedő a magyar piacon: a megrendelések 99,97%-a ér célba pontosan, gyorsan és hibamentesen. A logisztika legterheltebb szezonja a karácsony előtti hetek: mi akkor is tartottuk ezt a remek eredményt, az ügyfeleinknek nem kellett az ilyenkor szokásos panaszáradattal foglalkozniuk, a megrendelőik elégedettek voltak a szolgáltatásunkkal.

Hogyan értük el mindezt?

A lenyűgöző volumen mögött számottevő technológiai újítások és fejlesztések, illetve az eltelt évek folyamatos, megbízható szolgáltatásai állnak. A hibamentes és automatizált rendeléskiszolgálást a saját fejlesztésű logisztikai szoftverünk biztosítja, amely elnyerte az Innnovációs és Technológiai Minisztérium által kiadott Innovációs különdíjat. A folyamataink minden eddiginél gyorsabbak és hatékonyabbak, a termékek elhelyezkedését, eloszlását öntanuló mesterséges intelligencia szabályozza.

Olyan, robotizációval támogatott raktármegoldásokkal dolgozunk, amivel alacsony hibaszázalék mellett tudjuk megvalósítani az e-logisztikai kiszolgálást. Innovatív technológiai és folyamatfejlesztéseink révén ügyfeleink aznapi, vagy akár egy órán belüli kiszállítást is tudnak nyújtani a vásárlóiknak.

Nagykereskedelmi piacterünkön keresztül többszáz beszállító kínálatából válogathatnak és tetszőlegesen bővíthetik portfoliójukat olyan termékekkel, amiknek beszerzési árát elég azután kifizetni, miután eladták őket.

Így váltunk piacvezetővé

Küldetésünk az alapítástól kezdve az volt, hogy a webshopokat segítsük a növekedésben, a versenyképességük javításában és a céljaik elérésében.

Az elmúlt évek alatt piacvezetővé váltunk Magyarországon: kiemelkedő minőségű szolgáltatásaink okán a legnagyobb hazai márkák is minket választottak, a kiszervezett logisztikai piac több, mint 50%-át képviseljük.

Sikerült olyan, meghatározó e-logisztikai technológiai céggé válni, amely folyamatos innovációs fejlesztéseivel új irányt mutat az e-commerce piacán nem csak Magyarországon, de európai szinten is.

Hogyan ünnepeltük az 5 milliomodik csomagot?

Az 5 000 000 csomagot természetesen nem érhettük volna el ügyfeleink nélkül, köszönjük nekik a belénk fektetett bizalmat. Érdekességképpen elárulhatjuk, hogy azt a bizonyos ötmilliomodik csomagot a Formatex által üzemeltetett jateksziget.hu webshop megrendelőjének állítottuk össze és indítottuk útjára.

Már izgatottan várjuk, mikor érünk el a következő kerek számhoz, és vajon kié lesz a hatmilliomodik csomag? Erről is biztosan beszámolunk majd. Addig is, készítettünk egy rövid videót arról, hogyan ünnepeltük a legújabb mérföldkövet a cégünk életében.

Szervezd ki hozzánk webshopod logisztikáját, mi pedig garantáljuk, hogy vevőid 100%-ban elégedettek lesznek a kiszolgálással

Kattints és ismerd meg a részleteket!

Picture of Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek