Immár hét futárcég közül választhatnak webshop partnereink, terjeszkedj a DPD-vel külföldre

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 4 perc

Versenyképes kézbesítés Magyarországon és külföldön, a környező országokban akár másnap – egy kattintásra, a Webshippyn keresztül!

Örömmel jelenthetjük be, hogy a Webshippy megállapodást kötött a DPD-vel: augusztus 1-től a logisztikai szolgáltató kedvező külföldi árai és akár másnapi szállítás is elérhető.

Sok webshopnak kell most szembenéznie gazdasági kihívásokkal: folyamatosan emelkednek a szállítási díjak, megváltoztak a fogyasztói igények, amelyekre a webáruházak próbálnak rugalmasan reagálni, a gazdasági nehézségek miatt egyre többen nyitnak új piacok felé, jelentősen nőtt a csomagok száma a környező országokban.

A Webshippy folyamatosan azon dolgozik, hogy szolgáltatásainak színvonalával és áraival hozzájáruljon ügyfelei versenyképességéhez és sikereihez. Ennek jegyében egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, amikor megállapodást kötöttünk a DPD-vel.

Miért a DPD?

A DPD immár 20 éve tevékenykedik a magyar piacon. Ügyfeleik igényeihez igazodva törekednek az innovatív megoldásokra, ezért rendkívül népszerű a vásárlók körében.

  • A DPD a Geopost tagjaként Európa legnagyobb nemzetközi csomaglogisztikai hálózatának része, amely naponta több mint 8 millió csomagot kézbesít.
  • Nemzetközi szinten 83 000 csomagponttal, illetve 122 000 elkötelezett munkavállalóval azon dolgoznak, hogy a csomagok minél gyorsabban a címzetthez jussanak.
  • Magyarországról a Classic nemzetközi szolgáltatásuk jelenleg 29 országban vehető igénybe.
  • 1 órás kézbesítési időablakot biztosítanak, a magyar piacon egyedülálló módon.
  • A myDPD címzett portál, illetve applikáció segítségével a címzettek rugalmasan módosíthatnak csomagjaikon, átirányíthatják azokat saját igényeikre szabva.
  • Az élő nyomon követő térképes felületen a kiszállítás napján pontosan tudhatják a megrendelők, hogy mikorra várható a küldeményük.
  • A DPD karbonsemleges logisztikai szolgáltató.

„Nő azoknak a külföldi ügyfeleinknek a száma, akiket Magyarországról szolgálunk ki itthon és Európában. Felértékelődött a jelentősége, hogy határon túli kiküldések esetében is helyi áron, másnapi kézbesítéssel tudjunk dolgozni. A DPD-nek köszönhetően nagyon jó áron és kedvező cut off time-mal tudunk crossborder csomagküldést teljesíteni. Úgy, hogy közben egyedi igényekre is tudunk reagálni.” – nyilatkozta Simon Zsolt, a Webshippy COO-ja.

Ezzel a megállapodással, illetve a 400 millió forintos robotizációs fejlesztésünkkel ügyfeleink, a hazai webshopok számára a Webshippynél megvalósul az elérhető legmodernebb e-kereskedelmi logisztikai szolgáltatás.

Picture of Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek