Immár hét futárcég közül választhatnak webshop partnereink, terjeszkedj a DPD-vel külföldre

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 4 perc

Versenyképes kézbesítés Magyarországon és külföldön, a környező országokban akár másnap – egy kattintásra, a Webshippyn keresztül!

Örömmel jelenthetjük be, hogy a Webshippy megállapodást kötött a DPD-vel: augusztus 1-től a logisztikai szolgáltató kedvező külföldi árai és akár másnapi szállítás is elérhető.

Sok webshopnak kell most szembenéznie gazdasági kihívásokkal: folyamatosan emelkednek a szállítási díjak, megváltoztak a fogyasztói igények, amelyekre a webáruházak próbálnak rugalmasan reagálni, a gazdasági nehézségek miatt egyre többen nyitnak új piacok felé, jelentősen nőtt a csomagok száma a környező országokban.

A Webshippy folyamatosan azon dolgozik, hogy szolgáltatásainak színvonalával és áraival hozzájáruljon ügyfelei versenyképességéhez és sikereihez. Ennek jegyében egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, amikor megállapodást kötöttünk a DPD-vel.

Miért a DPD?

A DPD immár 20 éve tevékenykedik a magyar piacon. Ügyfeleik igényeihez igazodva törekednek az innovatív megoldásokra, ezért rendkívül népszerű a vásárlók körében.

  • A DPD a Geopost tagjaként Európa legnagyobb nemzetközi csomaglogisztikai hálózatának része, amely naponta több mint 8 millió csomagot kézbesít.
  • Nemzetközi szinten 83 000 csomagponttal, illetve 122 000 elkötelezett munkavállalóval azon dolgoznak, hogy a csomagok minél gyorsabban a címzetthez jussanak.
  • Magyarországról a Classic nemzetközi szolgáltatásuk jelenleg 29 országban vehető igénybe.
  • 1 órás kézbesítési időablakot biztosítanak, a magyar piacon egyedülálló módon.
  • A myDPD címzett portál, illetve applikáció segítségével a címzettek rugalmasan módosíthatnak csomagjaikon, átirányíthatják azokat saját igényeikre szabva.
  • Az élő nyomon követő térképes felületen a kiszállítás napján pontosan tudhatják a megrendelők, hogy mikorra várható a küldeményük.
  • A DPD karbonsemleges logisztikai szolgáltató.

„Nő azoknak a külföldi ügyfeleinknek a száma, akiket Magyarországról szolgálunk ki itthon és Európában. Felértékelődött a jelentősége, hogy határon túli kiküldések esetében is helyi áron, másnapi kézbesítéssel tudjunk dolgozni. A DPD-nek köszönhetően nagyon jó áron és kedvező cut off time-mal tudunk crossborder csomagküldést teljesíteni. Úgy, hogy közben egyedi igényekre is tudunk reagálni.” – nyilatkozta Simon Zsolt, a Webshippy COO-ja.

Ezzel a megállapodással, illetve a 400 millió forintos robotizációs fejlesztésünkkel ügyfeleink, a hazai webshopok számára a Webshippynél megvalósul az elérhető legmodernebb e-kereskedelmi logisztikai szolgáltatás.

Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

61 cikk

Kedvező árú csomagküldés itthon és külföldön?
A Webshippy szolgáltatja!

Már a DPD is elérhető kínálatunkban, versenyképes árakkal és akár másnapi szállítással. Így már 7 futárcég közül választhatnak webshop partnereink és az ügyfelek.