Toronymagas forgalom és dobozhegyek – fejedre nőtt a webáruházad? 

Olvasási idő: 3 perc
webaruhaz_kiszolgalas_elements_szoftver

Mindenkit másképp érint a koronavírus, és ha webáruházként épp a szerencsésebbek közé tartozol, akkor valószínűleg azt sem tudod, hova kapj, miképp érd utol magad. Biztosan megfordult már a fejedben, hogy a logisztikát kiszervezed egy erre szakosodott profi fulfillment cégnek, de mi van akkor, ha eleve van raktárad és alkalmazottad, aki most veled együtt dobozol, címkéz, adminisztrál éjt nappallá téve? 

Neked is lehet profi fulfillment-rendszered

Igen, jól olvastad. Méghozzá a saját raktáradban és a saját embereiddel. A tavaly Innovációs Díjjal kitüntetett Webshippy ugyanis a sokrétű készletkezelési, rendelésfeldolgozási tapasztalatait immár nem csak a saját felségterületén teszi elérhetővé, hanem ha szeretnéd, a saját meglévő raktáradban is. Megfelelő testreszabás és telepítés után ugyanazt a szuperhatékony, kiválóan skálázható rendszert használhatod, amivel a Webshippy képes a gyakran sokszorosára növekvő rendelésmennyiséget is hibamentesen teljesíteni.
A neve: Webshippy Elements és pillanatok alatt kapcsolódik a webáruházadhoz, online számlázóprogramodhoz és az általad használt futárcégek rendszereihez, hogy egyetlen rendszerben átláthass mindent, precízen és folyamatokra optimalizáltan.

Nagy a raktárad? Okosítsd fel!

És azonnal lerövidül az idő, ami a termékek begyűjtéséhez kell. A Webshippy Elements a vonalkód-alapú termék- és lokációazonosítás elvén pontosan tudja, melyik termék, mekkora mennyiségben és hol található a raktáradban, és meg is tervezi az optimális szedési (picking) útvonalat. Rengeteg időt tudsz megspórolni ezzel, és a raktáros kolléga sokszorosan hatékonyabb lehet így a munkájában, anélkül, hogy maratonokat gyalogolna, illetve további alkalmazottakat kellene felvenned.

Csomagolj szoftveres ellenőrzéssel 

Biztosan átélted már, hogy a megnövekedett rendelésmennyisége esetén a legtöbb hiba a csomagolási fázisban adódhat. A csomagolás híresen a legmanuálisabb munkafolyamat a webáruház rendelésfeldolgozásában, és amilyen monoton, annyira intenzív odafigyelést igényel. Tehermentesítsd a csomagolást végző kollégákat a Webshippy Elements szoftveres csomagolásvezérlésével, mely pontosan ellenőrzi, mi kerül a dobozba és ezzel segít minimalizálni a hibák lehetőségét. Iktass ki felesleges manuális munkafolyamatokat: generálj egy kattintással futárcímkéket és vevői számlákat a csomagzárás pillanatában.

A szoftveres csomagolással csökken a hibalehetőségek száma

Növeld vagy csökkentsd tetszés szerint

A Webshippy rendszerét nem véletlenül hívják Elements-nek: rugalmasan skálázható, így bármikor lehetőséged nyílik a komponensek és ezzel a kapacitások bővítésére vagy csökkentésére. Pár kattintással létrehozhatsz új raktárlokációkat és csomagolóállomásokat, ezzel újraszervezés vagy átalakítás nélkül fokozhatod a rendelésfeldolgozás terhelhetőségét. A Webshippy Elements átszövi és optimalizálja webáruházad rendelésfeldolgozási folyamatait, és egyértelművé teszi, melyik munkaszakaszhoz szükséges időszakosan extra erőforrást rendelni, hogy ne keletkezzen fennakadás a rendeléseid kiszolgálásában. A szoftveres ellenőrzés és folyamatoptimalizálás miatt ráadásul az időszakos munkaerő betanítása is roppant egyszerűvé és gyorssá válik, így végképp nem kell többé azon aggódnod, miképp fogod kielégíteni a webáruház hirtelen megugró rendeléseit.

Tetszik, de most azonnali segítség kell?

A Webshippy Elements testreszabása és telepítése némi időt vesz igénybe, így megértjük, ha most olyan megoldást keresel a webáruház számára, ami azonnal tehermentesít. Erre is van megoldásunk, méghozzá maga a Webshippy: a koronavírushelyzetre való tekintettel most átmenetileg is betárolhatod hozzánk a leggyorsabban forgó termékeidet, és rögtön átvesszük az ezekhez kapcsolódó rendelések teljesítését. Vedd fel a kapcsolatot cégünkkel elérhetőségeink valamelyikén, és értékesítő kollégáink hamarosan egyeztetik veled a részleteket. 

András Perényi

András Perényi

CEO, Webshippy Fulfillments - Kommunikációs szakember, digitális üzletfejlesztési tanácsadó, az Insomnia Reklámügynökség korábbi társtulajdonosa. 2013 óta foglalkozik online kereskedelemmel, eleinte saját webáruházakat üzemeltetett, majd egy új, automatizált rendelésfeldolgozási szoftvert fejlesztett.

Kapcsolódó cikkek