Új fejlesztés: a Webshippy-Stylehub integrációval kinyílik a világ

Olvasási idő: 3 perc

Legújabb fejlesztésünk keretében megvalósult a népszerű Stylehub webshop motor integrációja, így a néhány kattintásos Webshippy bekötés már számukra is elérhető.

Mi motivált bennünket?

A Webshippy-nél folyamatos fejlesztésekkel biztosítjuk ügyfeleink számára a legmodernebb megoldásokat. A webshop motorok integrációja egy kiemelten fontos kérdés, hiszen szeretnénk mindenkinek biztosítani az igényeihez legideálisabb megoldásokat.

Büszkék vagyunk rá, hogy szoftverünk percek alatt integrálható minden népszerű webshop-motorhoz, így nem volt kérdés, hogy a piacon egyre nagyobb szerepet betöltő Stylehub is azonnali integrációt kapjon. 

Ennek köszönhetően pillanatok alatt összekapcsolható a webáruház és a Webshippy rendszere, fejlesztő bevonása nélkül.. Nincsen szükség költséges és időigényes programozói körökre, hiszen pár kattintással megoldható.

Mit kell tudnod a Stylehub-ról?

A Stylehub webshopok integrációja  új távlatokat nyit régi és új ügyfeleink számára. A Stylehub kiváló megoldást kínál azok számára, akik több nyelven elérhető, többféle pénznemben történő értékesítést támogató webáruházat szeretnének működtetni. 

A Stylehub népszerűségéhez nagyban hozzájárul, hogy nincsen szükség különféle pluginek telepítésére a hatékony működéshez, hiszen minden integráltan elérhető.

Lássuk pontosan mit is kínál a Stylehub:

  • Többnyelvű webshop
  • Több pénznemben történő értékesítés
  • A folyamatok teljes automatizációjának lehetősége
  • Élő ügyfélszolgálat
  • Nemzetközi értékesítés támogatása
  • Személyre szabott onboarding
  • Díjmentes tanácsadás a váltási döntés előtt

Milyen terveink vannak a jövőre nézve?

Tisztában vagyunk azzal, hogy lépést kell tartanunk a vevői igények növekedésével, melynek egyre fontosabb eleme a külföldi értékesítés támogatása. A Webshippy és a Stylehub együttműködésének köszönhetően egy nagyon erős szolgáltatáscsomag jött létre, amely összhangban van a jövőre vonatkozó terveinkkel. 

A Webshippy mára a régió egyik legmodernebb, robotizált fulfillment centerét irányítja, mellyelvégtelen skálázhatóságot, gyors és hibamentes rendelésteljesítést biztosít ügyfeleinek. 

Rövid távú céljaink között szerepel egy nemzetközi fulfillment center hálózat kialakítása. 2022-ben újabb országokban nyílnak Webshippy teljesítési központok, melyekkel szeretnénk minél szélesebb kör számára elérhetővé tenni a legjobb megoldásokat.

A Stylehub egyik legnagyobb erénye pedig pont ebben rejlik. Hasznos alkalmazásokat és kényelmi szolgáltatásokat kínál mindazoknak, akik a külföldi piacokat szeretnék megcélozni.

Szeretnénk minden támogatást megadni ügyfeleinknek a nemzetközi piacon való megjelenéshez, és ezen az úton a Stylehub motor integrációja egy fontos mérföldkő számunkra.

Balázs Tibor Balázs

Balázs Tibor Balázs

Content Manager - Webshippy

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

61 cikk

Kedvező árú csomagküldés itthon és külföldön?
A Webshippy szolgáltatja!

Már a DPD is elérhető kínálatunkban, versenyképes árakkal és akár másnapi szállítással. Így már 7 futárcég közül választhatnak webshop partnereink és az ügyfelek.