Új fejlesztés: a Webshippy-Stylehub integrációval kinyílik a világ

Olvasási idő: 3 perc

Legújabb fejlesztésünk keretében megvalósult a népszerű Stylehub webshop motor integrációja, így a néhány kattintásos Webshippy bekötés már számukra is elérhető.

Mi motivált bennünket?

A Webshippy-nél folyamatos fejlesztésekkel biztosítjuk ügyfeleink számára a legmodernebb megoldásokat. A webshop motorok integrációja egy kiemelten fontos kérdés, hiszen szeretnénk mindenkinek biztosítani az igényeihez legideálisabb megoldásokat.

Büszkék vagyunk rá, hogy szoftverünk percek alatt integrálható minden népszerű webshop-motorhoz, így nem volt kérdés, hogy a piacon egyre nagyobb szerepet betöltő Stylehub is azonnali integrációt kapjon. 

Ennek köszönhetően pillanatok alatt összekapcsolható a webáruház és a Webshippy rendszere, fejlesztő bevonása nélkül.. Nincsen szükség költséges és időigényes programozói körökre, hiszen pár kattintással megoldható.

Mit kell tudnod a Stylehub-ról?

A Stylehub webshopok integrációja  új távlatokat nyit régi és új ügyfeleink számára. A Stylehub kiváló megoldást kínál azok számára, akik több nyelven elérhető, többféle pénznemben történő értékesítést támogató webáruházat szeretnének működtetni. 

A Stylehub népszerűségéhez nagyban hozzájárul, hogy nincsen szükség különféle pluginek telepítésére a hatékony működéshez, hiszen minden integráltan elérhető.

Lássuk pontosan mit is kínál a Stylehub:

  • Többnyelvű webshop
  • Több pénznemben történő értékesítés
  • A folyamatok teljes automatizációjának lehetősége
  • Élő ügyfélszolgálat
  • Nemzetközi értékesítés támogatása
  • Személyre szabott onboarding
  • Díjmentes tanácsadás a váltási döntés előtt

Milyen terveink vannak a jövőre nézve?

Tisztában vagyunk azzal, hogy lépést kell tartanunk a vevői igények növekedésével, melynek egyre fontosabb eleme a külföldi értékesítés támogatása. A Webshippy és a Stylehub együttműködésének köszönhetően egy nagyon erős szolgáltatáscsomag jött létre, amely összhangban van a jövőre vonatkozó terveinkkel. 

A Webshippy mára a régió egyik legmodernebb, robotizált fulfillment centerét irányítja, mellyelvégtelen skálázhatóságot, gyors és hibamentes rendelésteljesítést biztosít ügyfeleinek. 

Rövid távú céljaink között szerepel egy nemzetközi fulfillment center hálózat kialakítása. 2022-ben újabb országokban nyílnak Webshippy teljesítési központok, melyekkel szeretnénk minél szélesebb kör számára elérhetővé tenni a legjobb megoldásokat.

A Stylehub egyik legnagyobb erénye pedig pont ebben rejlik. Hasznos alkalmazásokat és kényelmi szolgáltatásokat kínál mindazoknak, akik a külföldi piacokat szeretnék megcélozni.

Szeretnénk minden támogatást megadni ügyfeleinknek a nemzetközi piacon való megjelenéshez, és ezen az úton a Stylehub motor integrációja egy fontos mérföldkő számunkra.

Balázs Tibor Balázs

Balázs Tibor Balázs

Content Manager - Webshippy

Kapcsolódó cikkek