Webshippy Prio - aznapi kiszállítás webshopodban

Vásárlóid 16 óráig beérkezett megrendeléseit még aznap, az esti órákban teljesítjük.

02-icon-location_on

Elsőként Magyarországon

A Webshippy az első fulfillment center az országban, mely elérhetővé teszi a webáruházak számára az aznapi kiszállítás lehetőségét. Ahogy a vásárlók elvárásai az egyre gyorsabb kiszállítás felé tolódnak, úgy válik egyre fontosabbá a sebesség a piaci versenyben. A Webshippy ügyfelei ezáltal jelentős előnyre tehetnek szert versenytársaikkal szemben.

A szolgáltatás Budapest teljes területén elérhető

A háttérben pedig azon dolgozunk, hogy hamarosan több nagyvárosban is biztosítani tudjuk ezt a lehetőséget ügyfeleink számára.

Hogyan működik?

1. lépés

Vásárlód megrendelést ad le webshopodban 16 óra előtt bármikor.

2. lépés

Az automatikusan megjelenő szállítási opciók közül kiválasztja a Prio-t

3. lépés

Robotizált fulfillment centerünkben összekészítjük a csomagot.

4. lépés

A kiszállítás 18-22 óra között megtörténik.

Szállítási mód-választó plugin

A webshopban a Prio bevezetése nem jár saját fejlesztéssel, hiszen a szolgáltatás része a plugin, amely real-time figyeli, hogy raktárainkban milyen készlet áll rendelkezésre termékeidből, és hogy a vásárló szállítási címe a Prio hatáskörén belül esik-e. Ez alapján automatikusan jelenik meg az opció, ha az aznapi kiszállítás elérhető az adott vevő számára.

Regisztrálj ingyenesen a Webshippy rendszerébe és nézd meg, milyen lehetőségeket tartogat még. Vagy vedd fel a kapcsolatot logisztikai szakértőnkkel, aki minden kérdésedet megválaszolja és segít a csatlakozási folyamat során.

Villámgyors integráció

Szinte minden webshopmotorral integrálható a Webshippy rendszere néhány kattintással, egyedi fejlesztésű áruházak részére pedig API áll rendelkezésre.

Hibamentes csomagok

A teljes automatizáltságnak köszönhetően vásárlóid pontosan azt kapják, amit rendeltek, kifogástalan minőségben.

Számlázástól a visszáruig

Mindent ránk bízhatsz, rendszerünk automatikusan számláz, kezeli az utánvéteket, visszáru adminisztrációt. Te pedig minden információt láthatsz azonnal, bármikor.

Milyen webáruházaknak érdemes bevetni a Priót?

A piaci trendek egyértelműek: a minél gyorsabb teljesítés kiemelkedő jelentőségű, az aznapi kiszállítás szerepe erősödik. Bármilyen webshopod is van, ez a lehetőség kiemel a konkurenseid közül. Webshippy ügyfélként nagykereskedelmi piacterünket, a Marketplace-t is korlátlanul eléred, ezáltal úgy bővítheted termékportfóliódat, hogy azonnal extra szolgáltatásokat kínálsz hozzá.

icon-check

Régóta várt esti idősáv

A tervezhetőség mind a webáruház, mind a vásárló számára fontos szempont, ezért a rövid, könnyen belátható időtartam garantálja, hogy a csomag rendben célbaér. Hiszen ahogy a tapasztalat mutatja, minél több idő telik el a megrendelés és a kiszállítás között, annál nagyobb az esélye, hogy a vevő nem tartózkodik a megadott címen, vagy mégsem veszi át a csomagot.

Az esti kiszállítási idősáv pedig különösen vásárlóbarát, hiszen ez az az időszak, amikor a legtöbben otthon tartózkodnak, így extra könnyebbséget jelent, hogy nem kell aggódni az át nem vett csomagok miatt.

Tehát minél gyorsabb és kényelmesebb a teljesítés, annál kevesebb visszáruval számolhatsz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és logisztikai szakértő munkatársunk minden kérdésedre válaszol.

Pillants be a webshopok jövőjébe!

Online raktártúra a Webshippy központjában

Minden, amit a kiszervezett logisztika működéséről tudnod kell.