5 tipp, hogyan törj át kreatívan a Black Friday kommunikációs zaján az AdPack szolgáltatással

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 4 perc

Az AdPack egy olyan kommunikációs lehetőség, amely során ismert márkák és feltörekvő webáruházak csomagjaiba helyezzük el egy cég promóciós anyagait. A csomagokkal és vásárlókkal kapcsolatos információknak köszönhetően magas affinitású, célcsoport specifikus elérést tudunk biztosítani a megfelelő webshop partnereken keresztül.

Az AdPack azért működik kiemelkedő eredményekkel, mert a megrendelt termék kicsomagolása mindenki számára izgalmas. A vásárlók mindennek örülnek, amit nem vártak, és ami értéket jelenthet a számukra: egy kuponkatalógus, kedvezménykártya, vagy termékminta… Ráadásul a promóciós anyagokkal a vásárlók az online reklámzajtól távol, befogadó, nyitott állapotban találkoznak, amikor a megrendelt terméket kicsomagolják.

Kreatív & egyedi reklámozási lehetőség

Az AdPack marketing szolgáltatás kreatív és egyedi megoldást kínál a vállalkozásoknak az év végi marketingkampányokhoz. A lehetőségek szinte végtelenek, és segíthetnek maximalizálni a vállalkozások láthatóságát, illetve az értékesítés növelését a Black Friday időszaka alatt és a karácsonyi szezonban.

„Az egyik vásárlónk külön megköszönte ma nekünk a Libri kupont, aminek nagyon örültünk. Szuper ötlet volt részetekről az AdPack bevezetése, az ügyfeleink is pozitívan fogadták.”

Czuni Dávid ügyvezető igazgató
OLD Europe Kft.
scrubdaddy.hu, cleaningstuff.hu

A csomagokba szinte bármit lehet tenni, de természetesen a promóciós anyagok méretét a kampány előtt validálnunk kell az adott célcsoportnak küldendő csomagok méretével.

Íme néhány tipp, hogyan lehet kiaknázni az AdPack lehetőségeit az év végi kampányok során

1. Egyedi ajándékutalványok és kuponok

Kínálj egyedi ajándékutalványokat vagy kuponokat. Ezek az ajándékutalványok tüntessenek fel csábító kedvezményeket, amelyeket az ügyfelek az év végi vásárlásaik során felhasználhatnak, igényelhetnek. Ne felejts el az utalványon feltüntetni egy QR kódot, hogy még gyorsabban rátaláljanak az érdeklődők az ajánlatodra.

2. Exkluzív Black Friday és karácsonyi termékek

Mutass be exkluzív Black Friday és karácsonyi termékeket vagy szetteket, amelyeket csak a reklámbehúzás címzettjei kaphatnak meg. Az egyedi termékek és ajándékok vonzóvá teszik a vásárlást, különösen, ha az ügyfelek csak a te webshopodból szerezhetik be ezeket.

3. Kreatív szórólapok és brosúrák

Készíts színes és vonzó szórólapokat, amelyek bemutatják az ünnepi ajánlatokat és termékeket. A vásárlók örömmel böngészik ezeket, amikor kibontják a csomagjaikat, és ezáltal nagyobb esély van arra, hogy vásárlásra szánják el magukat.

4. Interaktív QR kódok és kampányoldalak

A QR kódok vezessenek egy online kampányoldalra, ahol további ajánlatok, videók vagy játékok, nyerési esélyek találhatók. Az interaktivitás növeli a potenciális ügyfélbázis bevonását, miközben lehetőséget teremt a vállalkozásod számára arra is, hogy az érdeklődőkkel kapcsolatos adatokat gyűjtsön.

5. Ingyenes termékminták vagy próbaverziók

Adj ingyenes termékmintákat vagy próbaverziókat azoknak az ügyfeleknek, akik AdPack csomagokat kapnak. Az ilyen kis ajándékok nagy hatással lehetnek az érdeklődés növelésére és az elégedettség fokozására, ami hosszú távon is hűséges vásárlókat eredményezhet.

Az egyedi és személyre szabott megoldások segítségével hatékonyan növelheted az értékesítést és erősítheted a márkád ismertségét az ünnepi szezonban. Az innovatív marketingeszközökkel a vállalkozások kreatív módon nyerhetik el a leendő ügyfelek figyelmét és javíthatják az ügyfélélményt.

Ha érdekel az AdPack nyújtotta reklámozási lehetőség, vedd fel velünk a kapcsolatot: [email protected]

Picture of Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

63 cikk