Milyen egy sikeres AdPack kampány a Webshippynél? 200,000 csomag hirdetési tapasztalata

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 4 perc

Szeptemberben indítottuk el AdPack szolgáltatásunkat, decemberre közel 20 hirdetőnek 200,000 termékminta és szórólap behúzása valósult meg, 50-nél is több webshop csomagjában. A reklámozók között volt bank, könyv, ruházat, szerszám, szépségápolás, tisztaságiszer, ételfutár-kereskedő és szolgáltató is. A visszamért kampányeredmények alapján magas konverzióval, pozitív visszacsatolással, a hirdetők maximális megelégedettségével futottak a kampányok.

Ügyfeleink mondták az AdPack szolgáltatásról

„Számunkra az Adpack legnagyobb egyediségét az jelentette, hogy ezzel a szolgáltatással nem csak targetáltan, de egy fizikai interakción keresztül szólíthattuk meg a vásárlókat, ami nekünk, mint leginkább online elérhető márkának különösen fontos. Kisebb mennyiségű kupont osztottunk ki célzottan, személyre szabottan, nagyobb megtérüléssel!”
(Bookline, könyves és kulturális webáruház)

„Az AdPack segítségével nagyon pontos targetálás mellett tudtunk új felhasználókat elérni, és még a tervezett célszámokat is túlszárnyaltuk.” (Wolt)

Mik a jó AdPack kampány ismérvei? Melyik hirdetések működtek a legjobban?

  • Legyen célzott és releváns az üzeneted, hogy az unboxing élménye során felkeltse a vevő érdeklődését. Legyen szó érdeklődésről, nemről, irányítószám alapú lokációról, aktualitáshoz kötődő üzenetről.
  • 5-10,000 csomaggal már komoly eredményt tudsz elérni! Ha nagyon célzott, nagyon konkrét üzeneteket szeretnél kommunikálni, akkor már 1000 csomaggal, pár webshopon keresztül is lehet jó eredményeket produkálni.
  • Legyen vonzó az ajánlatod! Ez nem jelent magas kedvezményt vagy nagy értékű ajánlatot, fontosabb, hogy a célközönségednek vonzó, érdekes legyen az értékajánlat.
  • Mozgósítsd az elért embereket! Kuponokkal, üzenetekkel tereld őket valahova, ösztönözd őket arra, hogy interakcióba lépjenek a cégeddel, márkáddal, termékeddel.
  • Időhöz kötött ajánlatod érvényességi ideje ne legyen túl távoli dátum! Minél több időt adsz az interakcióra, annál jobban elfelejtik.
  • Ha hosszabb távú, nagyobb csomagszámú kampányban gondolkodsz, akkor differenciáld, aktualizáld az üzenetedet! Lehet szőnyegbombázni, több hónapon keresztül, de a magas konverzió érdekében érdemes üzenetet váltani, legalább havonta egyszer.
  • Kupon mellé adj ajándékot, minta mellé adj kupont! A vásárlók szeretik kézbe venni, kipróbálni a terméket, növeli a konverziót.
  • Ha nincs termékmintád, szórólap helyett használj kreatív ajándékot! Lehet márkázott merchandising is, a lényeg, hogy kapcsolódjon a kommunikációs üzenetedhez és célodhoz.

ISMERD MEG KÖZELEBBRŐL AZ ADPACK SZOLGÁLTATÁST!
Tudj meg többet az AdPackről a linkre kattintva.

FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSEDET AZ ADPACK SZOLGÁLTATÁS?

Írj nekünk levelet az [email protected] e-mail-címre, és nézzük meg együtt, mit érhetünk el a webshopod számára az AdPack szolgáltatás segítségével.

Picture of Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

63 cikk