4 sikerrecept Webshippy ügyfeleknek 2023-ra

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 4 perc

Legyen a 2023-as év a webshopod éve! Nehéz gazdasági környezetben kell működni, de mégis lehetséges a növekedés, főleg, ha megfogadod a szakértőink tanácsait. Íme, a 4 tipp, amely sikerre vezeti a webshopodat idén.

Azzal, hogy kiszervezted a logisztikát a Webshippy-hez, már egy hatalmas lépést tettél a növekedés felé, hiszen ügyfeleink piaci átlag felett növekedtek, miután ránk bízták a raktározást, a csomagolást és a házhoz szállítás megszervezését. De van még 4 olyan tipp, amellyel maximalizálhatod a növekedést.

1. Add meg a vevőidnek a lehető legtöbb szállítási lehetőséget

A Webshippy nagy hangsúlyt fektet a kiszállítást végző partnereinek kiválasztására, hogy csomagjaid biztonságban, időben odaérjenek vásárlóidhoz. Webáruházadban a legismertebb kézbesítőcégek szolgáltatásait tudod biztosítani általunk.

Érdemes a megrendelőidnek sok szállítási módot felkínálni, hiszen a vevők szeretik maguk megválasztani a számukra legkényelmesebb és legjobb házhoz szállítási módot.

2. Használd ki a dropshipping előnyeit

A dropshipping kapcsán általában háromféle álláspont fogalmazódik meg a webshoptulajdonosokban. Sokan imádják, és úgy gondolják, ez a jövő. Vannak, akik ki nem állhatják, mert átverték őket, vagy tele vannak kételyekkel és tévképzetekkel, és vannak olyanok is, akiknek még fogalmuk sincs arról, hogy mi is ez.

Lássuk tehát gyorsan a dropshipping lényegét: olyan kereskedelmi módszerről van szó, ahol az eladó cég nem tart raktáron semmilyen terméket, és amikor a megrendelés befut, az értékesítő megvásárolja a terméket a nagykereskedőtől, majd azonnal a vásárlóhoz juttatja.

A termék ellenértékét a webshop csak akkor egyenlíti ki a nagykereskedő felé, miután eladta azt a vásárlónak, és így nincs gondja se az árukészlettel, se a raktározással vagy a logisztikával.

Nézd meg, milyen tévhitek tartottak eddig vissza a dropshippingtől! A videóból kiderül, hogyan vágj bele:

Készítettünk egy videót arról az 5 pénzégető hibáról is, amit rengeteg dropshipper elkövet, ezt is érdemes megnézned:

3. Nyiss külföldre

A magyar webshopok jelentős része tervezi a külföldi nyitást, főleg azért, mert a csak magyar piacot kiszolgáló webshopok mozgási tere egyre szűkül, ami a mostani gazdasági válságban még kritikusabbá teszi a helyzetüket. A profitnövelés kulcsa tehát a határon túl van.

Mi ebben is a segítségedre leszünk. Egy egész webinárt szenteltünk a kérdésnek, ahol a legtapasztaltabb szakemberek osztják meg a tippjeiket azokkal a webshopokkal, amelyek szeretnének külföldre nyitni. Ha még nem láttad, szánj rá időt, nagyon hasznos információk hangzanak el:

Külföldi terjeszkedés webinár

4. Használd a Webshippy Garanciát az oldaladon

Mutasd meg a webshopodban a vevőknek, hogy Webshippy Garanciával érkeznek a csomagjaik. A vevőid hibamentes kiszolgálást igényelnek, a Webshippy csomagok pedig pontosan ezt nyújtják. Ha egy webshop kiteszi a Webshippy Garancia logót a honlapjára, a vásárlók azonnal láthatják: rendelésük összekészítése és kiszolgálása a legjobb kezekben van.

Ismerd meg az e-matrica által nyújtott előnyöket a Garancia oldalunkon!

Picture of Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

63 cikk