Exkluzív beszámoló az Ecommerce Expóról

Írta: Webshippy
Olvasási idő: 8 perc

Február 23-án lezajlott Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye, amin a Webshippy is részt vett, nagy sikerrel. Sok izgalmas dolog történt velünk ezen a napon, íme, egy kis ízelítő.

Perényi András, a Webshippy egyik alapító-tulajdonosa az Expo színpadán átadta az 5 milliomodik csomagunkat ünneplő emlékajándékot. Azt a bizonyos megrendelést a Formatex – Játéksziget webshop vevőjének állítottuk össze és indítottuk útjára. Köszönjük minden ügyfelünknek a bizalmat, a siker közös!

Sokan felkerestétek a standunkat, jó hangulatban telt a nap, minden kérdést, megkeresést örömmel vettünk.

A standunkon szakértő munkatársainkkal beszélgethettek az érdeklődők, sok kérdést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy miként tud a Webshippy az induló és növekvő webshopok kiszervezett logisztikájában segíteni. A nap során volt még exkluzív videóvetítés is, illetve élőben, online be lehetett pillantani a raktárunk működésébe.

András nemcsak ajándékot adott át, hanem egy kerekasztal-beszélgetést is vezetett. A vendége Budaházy Péter (Helia-D), Vadász Bálint (FiberShake) és Csoknyay Zoltán (Hooded staff) volt. A beszélgetés során sok értékes gondolat, tanács elhangzott a webshopok külföldi terjeszkedésével kapcsolatban.

Sőt, Andrásnak még arra is volt ideje, hogy az Expo hivatalos magazinjában megjelenő interjú kérdéseire is válaszoljon. A Webshippy sikerének hátteréről, az 5 millió csomaghoz vezető útról szóló cikk az alábbi linkre kattintva olvasható.

Elolvasom az interjút

Köszönjük mindenkinek, aki megtisztelt minket a jelenlétével, támogatásával, érdeklődésével. Jövőre is találkozunk!

Webshippy

Webshippy

Webshippy Content

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

61 cikk