Húsvéti slágertemékek a Webshippy Marketplace-ről

Olvasási idő: 6 perc
Húsvéti-termékek_webshopoknak_azonnal

Következő szezonális ajánlónk a húsvéti szezon várható slágertemékeire és legizgalmasabb ajánlataira koncentrál. A termékeket néhány kattintással átemelheted saját webáruházadba, de – ha kedved tartja – magad is átböngészheted az ünnepi szortimentünket.

A húsvéti webshop termékek legnépszerűbb kategóriái a sütés-főzéshez, a jó idő beköszöntével aktuálissá váló tavaszi takarításhoz kapcsolódnak. A húsvéti tojások mellett felbukkannak játékok, apróbb meglepetések is a keresett portékák között, így ezekből válogattunk segítségképp néhányat, hogy megkönnyítsük a felkészülést.

A Webshippy Digitális Piactere számtalan izgalmas lehetőséget tartogat a webshop-tulajdonosoknak arra, hogy kényelmesen kiegészítsék saját kínálatukat megbízható, jó minőségű termékekkel. A drophipping piactérről származó termékekre érkező rendelések kiszolgálását a Webshippy végzi – másnapi kiszállítással egész Európán belül.  Az ajánlott termékeket a fotóra kattintva azonnal eléred a Webshippy piactéren.

Konyhaművészet a sonka és a friss zöldség időszakában

 
Berlinger Haus 3 részes serpenyő szett (BH-6157)

Szinte halljuk is a sercegést a húsvéti finomságok alatt… A Berlinger Haus egy 25 éve indult magyar családi vállalkozásból nőtte ki magát nemzetközi szereplővé a high-end konyhai eszközök és edények piacán.

Ez a serpenyőkészlet magas minőség élményt nyújt nagyon elérhető áron, ezért átgondolt hirdetési stratégiával nagyon jól pozícionálható és kreatív árazásra is lehetőséget nyújt, beszállító 23 százalékos árrést kínál a termékhez.

Elegáns, ergonómikus, indukciós főzőlappal is használható, masszív és megnyerő, igazán prémium életérzést sugároz.

 

Digitális meleglevegős sütő (HOP1000939-1)

A forrólevegős sütő akkora őrület a nyugati háztartásokban, hogy már a mém oldalakat is leuralta. Itt az ideje meglovagolni ezt a “felhajtást”. Ez a konyhai eszköz kicsit más, kicsit furcsa és meglehetősen innovatív, annyira, hogy a mi katalógusunkban is egyelőre a mikrosütők között szerepel, jobb híján…

Az év egyik háztartási slágertermékéről van szó, ami akár robbanásszerűen elterjedhet, és hamarosan megkerülhetetlen szereplője lehet minden konyhának, úgyhogy nem csak konyhára specializált webáruházak számára lehet érdekes, hanem általános elektronikai és gasztronómiai boltok is megfontolhatják a belistázását.

Az általunk javasolt termék ebben a kategóriában is kifejezetten multifunkciós, a kezelőfelülete elegáns és esztétikus. Ha meggondoljuk, hogy pizzát, sült krumplit vagy húst is lehet vele olaj nélkül sütni, vagy akár gyümölcsöt aszalni, akkor a 45 ezer forint körüli fogyasztói ár indokolatlanul alacsonynak tűnhet.

Öt az egyben zöldségszeletelő (HOP1001113)

Kész a hús, megsült a tojás, de mi legyen a zöldségekkel?
Ez a szeletelő igazi zöldség varázsló, bármiféle formában előkészíthetik vele vásárlóid a kert friss finomságait. A pengekészlet segítségével szabadon lehet méretezni a spirálokat, szemre is lenyűgöző ünnepi tálakat előállítva.

A termék minőségi kivitelezése és funkciógazdagsága lehet az oka annak, hogy a beszállító masszív, 39 százalékos árrést javasol hozzá! Mivel a mérete, a súlya és az árkategóriája alapján is optimális e-kereskedelmi termékről van szó, érdemes lehet külön minikampányt futtatni csak a kreatív zöldségfelhasználásra alapozva, reflektorfényben ezzel az ügyes kis eszközzel.

Takarítóeszközök a tavaszi megújulás szellemében

 
Domestos tiszta otthon csomag (67964581)

A takaros csomag tartalma:

– Fertőtlenítő hatású Spray 750ml
– Power5 WC frissítő blokk Ocean 3x55g
– 2x Higiénikus Törlőkendő Lemon 60db
– 2x  Fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer
– 2L Fertőtlenítő hatású Spray 750ml

Mivel a csomag teljeskörű és sokféleképpen felhasználható háztartási tisztítószer-szettnek tekinthető, a kényelmes, a „gyors beszerzéssel letudható” előny mentén is kommunikálható. Bármilyen egészségügyi, otthon, vagy barkácsbolt kínálatába is illeszthető mint komplex higiéniai megoldás.

Vegyszermentes Üvegtisztító (hc1200-8)

Négy kanál ebből a koncentrátumból kb négy deci vízbe, és máris kész a teljesen organikus és erős ablaktisztító. Ragyogja be az a tavaszi napfény a megszépült szobákat!

 

 

Húsvéti meglepetések a gyerekeknek

 

Jamara Compo játékdrón (JAM38760)

A mai gyerkőcök nem csak papírsárkányt eregethetnek a tavaszi szélben! Ez a drón kiváló gyakorlóeszköz lehet a kisebb pilótáknak, lekorlátozható sebességgel, hogy csökkentsük a kerti légikatasztrófák következményeinek komolyságát.

Bár a kivitelezése játékos, valójában a hattengelyes giroszkóp és a magasságsszabályozó miatt igazából mindenre képes, amire egy középkategóriás gép. Drónos apukák számára kiváló köztes megoldás lehet arra, hogy a kisebb gyerek is belekóstoljon a reptetés élményébe.

Éppen ezért játékboltba, drónszaküzletbe, elektronikai áruházba is egyaránt jól belistázható termék, kiváló árréssel.

 

Homokozó árnyékolótetővel (HOP1000815)

A húsvéti hosszúhétvége környéke a szabad tér újra-birtokbavételének kezdete is szokott lenni. Ez a homokozó padkával és napvédő tetővel igazi szabadságélményt nyújt az elhúzódó karanténes időszakban is.

 
Jamara Mover távirányítós autó (410112)

Autónak talán nem is nevezhető ez a mindenre képes szörnyeteg: 360 fokban forog, szinte lehetetlen felborítani, extrém emelkedőkkel is megbirkózik, átmegy árkon bokron! 180 x 175 x 85 mm méretével egy igazi kerti ragadozó, félórás menetidővel, és apa laptopjáról is tölthető USB segítségével, csak a távirányítóba kell két ceruzaelem.

My Fairy Garden virágcserép-házikó (INTERFG103)

Mindig az a játék a legjobb, ami kötődik a valósághoz: ebben a tündérházban pedig egy igazi virágot lehet nevelgetni! A házikó szetthez tartoznak a magok, a tündérke és a nyuszi is.

Garantált a teljes ámulat, igazi húsvéti hangulatú kis meglepetés, ami az ügyes termékkombináció miatt egyszerre kertészeti, lakberendezési és játékbolti termékkörbe is illeszthető.

Ez volt ízelítőnk a digitális piactér szezonális ajánlataiból. Érdekelnek a hasonló válogatásaink? Folytasd az olvasást ezzel az általános tavaszi termékekből válogató cikkünkkel!

Ha még nem regisztráltál a Webshippy online katalógusába, tedd meg mielőbb, hiszen kötelezettséggel nem jár, viszont szabadon megtekintheted a teljes, több tízezer termékes termékportfóliónkat. Ha nincsenek is saját webshop termékeid, ezzel a lehetőséggel akkor is bele tudsz vágni saját webshop indításába, gyakorlatilag pár óra alatt, a nulláról is.

ingyenes e-book

Webáruház indítás gyorsan, egyszerűen, lépésről lépésre
Gergő Benedek

Gergő Benedek

Startup-kommunikációs szakértő, sharing economy evangelista. 2002 óta blogol, nyughatatlanul kutatja a leginnovatívabb témákat és platformokat.

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

63 cikk