Kapós webshop termékek a tavaszi szezonra – nem csak dropshippereknek

Olvasási idő: 5 perc
webshop-termékek-tavaszi-szezon
Itt van az újrakezdés évszaka, érzed  a levegőben a sok lehetőség ropogós illatát? Ha azon tűnődsz, mi lenne az ideális tavaszi webshop termék, nézd át gyorsan a legmenőbb újdonságokat a Webshippy termékkínálatában. Inspirálódj velünk, vagy egyből listázd is be a legjobb cuccokat! A képekre kattintva percek alatt elvégezheted a termékbeszerzést.

 

Kerti kikapcsolódás maximális stílussal és kényelemben

 
Zéró gravitáció kerti szék

Ugyan ott még nem tartunk, hogy antigravitációs térben lebegve hallgassuk a madárcsicsergést, mindenképpen figyelemre méltó termék ez a kerti szék. Az anyaghasználat jelentős technológiai ugrás; a fémvázai erősek, tartósak, kalibrálhatók, a felületek alatt pedig nincsenek kényelmetlen merevítők, ezért korszerű kényelmet biztosítanak 2021 napsütésesebb felének megfelelő megtapasztalásához!

A katalógusban ajánlott árrésre se lehet lemondóan legyinteni.
Ha a belistázás mellett döntesz, feltétlenül érdemes lehet belehuppannod, és videóban bemutatni a webshop terméket, tekintve, hogy eléggé újszerű, vizuálisan izgalmas.  Mivel első ránézésre talán nem egyértelmű, hogy miben más, miért lenne érdemes erre cserélni a meglévő kerti bútort, hasznos anyag születne. A zéró gravitáció kerti szék ára sem vészes, sőt! Szinte furcsa, hogy ez idáig nem árasztották el hasonló videók a netet.

 
Kétszemélyes függőágy

A függőágy klasszikus, színes, érzésre nagyon természetes, idillikus, maximálisan Instagram-kompatibilis kerti kikapcsolódási különlegesség.
Csúcstechnológia nincs benne, bohókásság viszont rengeteg. Tipikusan olyan webshop termék, aminél az árrésnek csak a bátorságod szab határt. Rengeteg féle webshop szezonális kiegészítő kínálatában el tudjuk képzelni, a lifestyle-tól a divaton át a kalandtúra vagy lakberendezés világáig bezárólag.

 
Kétszemélyes napozóágy árnyékolóval

Aprócska zsenialitás, hogy kerekeken gurul, ezért erőlködés nélkül át lehet helyezni például a medence mellől a terasz közelébe, még a koktélospoharat sem kell letennünk közben. Az ágy megbízhatóan masszív. A szerkezet természetesen dönthető, az árnyékoló állítható, és a párnák is járnak hozzá.


AWEI Y300 – Hordozható Bluetooth hangszóró

Az elmúlt évek slágertermékei voltak a hordozható, masszív, korrekt külsővel rendelkező, és a korábbi változatoknál egy nagyságrenddel jobban szóló kis hengerek: na ezzel a lassan unalmassá váló dizájnnal szakít az AWEI Y300, szemkápráztató, abszolút retró króm külsővel.

Mindkét oldalra szór, lehet róla telefont tölteni, és természetesen van benne kakaó rendesen. Amitől igazán kelendő webshop termék lesz, az a stílusos bőrszíj.

Most, hogy jól kipihentük magunkat, nézzük, mit lehet kezdeni ezzel a rengeteg energiával!

Akár ténylegesen van saját kertünk, akár csak az életérzést keressük a lakás erkélyén, az alábbi termékekkel belophatjuk az életünkbe a tavaszi-nyári hangulatot.

Bolíviai Szivárvány – Chilipaprika

Dobozos készletben érkezik házhoz a természet!
Tetszetős, trendi (és finom!) webshop termék. Tényleg minden megvan benne: fakocka kaspó, tőzegkapszula, és persze a magok. 1-3 hét alatt kicsírázik, aztán 4-6 leveles korában át kell ültetni a növénykét. Két tövet lehet egy csomaggal felnevelni.

Rákattanós történet, tipikusan olyan, amit az első sikerek után szívesen megismételnek a kedves vásárlók! A Webshippy online piacterén 33 százalékos árrést ajánl hozzá a beszállító.

A csípőset kedvelők számára ideális, az irodát vagy nappalit is feldobja – szüretelés után pedig a hangulatot is… levendulával, azték paradicsommal, illetve közel 40-féle egyéb palántával kapható.

Csepegtető tömlő

Akinek van virágoskertje, vagy veteményese, idén biztosan hallani fog a víztakarékosabb és egyben hatékonyabb öntözési módszerről, a csepegtetésről, mert ez a módszer a profik irányából most van elterjedőben lakossági körben. A módszer fontos alapelemei ezek a tömlők, amiknek az oldalán apró cseppekben szivárog a víz.

 
Na de, elég is az otthoni szorgoskodásból: lendüljünk mozgásba!
 
Első kis kétkerekű rózsaszín futóbiciklim 

Ez a jelenleg még csak egyetlen bolt által árult futóbicikli jelentősen elmozdul a flaszteren idáig megszokott vizuális színvonaltól. Szemet gyönyörködtető fém felnik, állítható ülésmagasság, a felfújható gumikerekek pedig könnyedén vezetik rá a bringázás során rájuk váró élményre az ifjoncokat.
22.990 forintos ajánlott árával a jobbfajta futóbiciklik között simán elfér, 6000 forint körüli árréssel.

 
MS ENERGY NEUTRON n2 Plus elektromos roller

A városi mobilitásnak lassan elengedhetetlen része lesz az elektromos roller: egyszerűen túl jó megoldás. Az, hogy a bringázás sebességét szabadon kombinálhatod a tömegközlekedéssel, nagyon komoly alternatívává teszi az átlagos belvárosi közlekedési helyzetek nagyon nagy részében.

Ez a modell már 30 kilométeres hatótávval bír, 30 körüli tempóra képes, lámpákkal és LCD kijelzővel szerelt. Cserébe 14 kilós, de még mindig egyszerűbb felrakni egy régi vonatkocsira, mint egy bringát.

Ez a darab itt az idei szezon slágerterméke lehet. A MediaMarkt 210 ezer forintért listázza jelenleg, a Decathlonban a Webshippy piacterének ajánlott viszonteladói áráért lehet hozzájutni, az Aqua a kettő közötti áron kínálja, és számos egyéb helyen is kapható, ami abból a szempontból érthető, hogy az elektromos rollerek, gördeszkák és egyéb, úgynevezett mikromobilitás eszközök idén öles léptekkel menetelnek tovább az általános tömegtermék-státusz felé.

Dressa arcmaszk sportoláshoz

Még sokáig lehetnek csípősek a reggelek, jól jön a városi mikromobilitásban résztvevőknek ez az arcmaszk, mert sálként is funkcionál, de óvja a torkot is a hideg, szmogos levegő negatív hatásaitól.

Többféle izgalmas színben is kapható, divatkiegészítőnek is kiváló. Bármilyen ruházati, sport, hobbiboltban érdemes lehet felvenni a kínálatba. Sőt, ez tipikusan olyan webshop termék, amit el tudnánk képzelni egytermékes webshopban is, mert vizuálisan izgalmas, magától értetődő tartalommarketinget lehet mögé tenni, a célcsoportja pedig jól körülhatárolható.

 

Ez volt az ízelítőnk a digitális piactér szezonális ajánlataiból. Felkeltette az érdeklődésed valamelyik? Van ezeknél jobb ötleted is? Oszd meg velünk gondolataidat hozzászólásban vagy írj nekünk itt!   

Ha még nem regisztráltál a Webshippy online katalógusába, tedd meg mielőbb, hiszen kötelezettséggel nem jár, viszont szabadon megtekintheted a teljes, több tízezer termékes termékportfóliónkat. Ha nincsenek is saját webshop termékeid, ezzel a lehetőséggel akkor is bele tudsz vágni saját webshop indításába, gyakorlatilag pár óra alatt, a nulláról is.

Gergő Benedek

Gergő Benedek

Startup-kommunikációs szakértő, sharing economy evangelista. 2002 óta blogol, nyughatatlanul kutatja a leginnovatívabb témákat és platformokat.

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

63 cikk