Világmárkák dropshipping rendszerben, avagy mi van a kínai importon túl?

Olvasási idő: 3 perc
Világmárkák_dropshipping_modellben_webshippy_marketplace

Amikor szóba kerül a dropshipping, sokan az olcsó, tömeggyártott, tengerentúlról beszerzett termékeket értékesítő webáruházakra asszociálnak. Pedig egyre nagyobb számban találni olyanokat, akik úgy építik világmárkákra vállalkozásukat, hogy dropshipping modellben, saját raktárkészletbe való beruházás nélkül tudnak működni.

Disney, Puma, Bosch, Xiaomi, Toshiba dropshipping modellben?

Jól csengő, mindenki előtt ismert márkanevek. Tudtad, hogy ezeknek az óriás brandeknek a termékeit te magad is értékesítheted? Csak úgy, az “utcáról besétálva” erre nem lenne túl nagy esélyed, azonban a Webshippy nagykereskedelmi piactere az indulása óta jelentősen átrajzolta a beszerzési lehetőségeket. Az első hazai dropshipping platformnak köszönhetően nincs szükség előzetes viszonteladói egyeztetésekre, a regisztrációt követően szabadon válogathatsz az impozáns kínálatból.

A hazai raktárkészlet garantálja, hogy a vásárlóid 1-2 napon belül kézhez kaphatják a megrendelt terméket, ez más dropshipping rendszerekhez képest világszinten is egyedülálló lehetőség.

A Webshippy több tízezer termékes katalógusának már az első évben sikerült felsorakoztatnia jó néhány világmárkát, ráadásul igen népszerű termékkategóriákban.

Hogy csak néhányat említsünk, az online értékesítési adatok szerint irigylésre méltóan népszerű gyerekjáték kategóriában elérhetőek lettek a világszerte meghatározó Playmobil, Hot Wheels, Disney  márkák. Bárki előtt nyitva áll a lehetőség, hogy ezeket a termékeket meglévő, vagy akár most induló webáruházában értékesítse.

Tovább böngészve a Marketplace kínálatát, láthatjuk, hogy a vegyes profillal rendelkező e-kereskedelmi vállalkozások, multiplázák, egytermékes shopok számára rengeteg lehetőséget rejt magában. Portfólióbővítéshez kiváló választás lehet az elektronika és háztartási gépek kategória, ahol olyan világmárkák képviseltetik magukat igen széles termékportfólióval, mint a Huawei, a Samsung, a Kodak vagy a Polaroid.

 

Vilagmarkak_Webshippy_Marketplace

 

FMCG-világmárkák a Webshippy Marketplace-en

Viszonylag friss fejlemény, hogy a műszaki, kozmetikai és ruházati beszállítók mellett az FMCG-szektor is erősíti internetes jelenlétét. A megváltozott vásárlási szokásoknak és az ezeket lekövető, új stratégiai irányoknak köszönhető, hogy a minőségi, gyorsan forgó fogyasztási cikkek feltűntek a Webshippy Marketplace-en – viszonteladóink legnagyobb örömére.

Az Unilever több mint 400 márka tulajdonosaként a legnépszerűbbekkel debütált a platformon, így mostantól bármely webshop kiegészítheti termékkínálatát a szupermarketek polcairól és sokat látott tv-spotokból is ismert háztartási árucikkekkel.

Ezeket az úgynevezett lovebrandeket mindig hálás “feladat” értékesíteni. Egy-egy világmárka logója nem hagy nyitott kérdéseket az árucikk minőségét illetően, és kellőképpen megágyaz a vásárlói bizalomnak. Kétségbevonhatatlan, hogy egy induló webes vállalkozás számára előnyt jelent a versenytársaival szemben, ha ilyen márkákat tudhat a csapatában.

Márkaismertség, minőség, garancia – egy lapon említve a dropshippinggel

Tény, hogy mindeddig kevés webáruház számolt komolyan a dropshippinggel mint beszerzési formával, mivel a modell éveken keresztül csak nemzetközi fronton volt elérhető. Az sem tette népszerűbbé, hogy a közvélekedés szerint a dropshipping nem volt több, mint az IT-s egyetemista srácok (jelen esetben az AliExpressről rendelt termékeket busás haszonnal továbbértékesítők) testhezálló vállalkozási formája.

Bízom benne, hogy már számodra is kiderült, hogy a dropshipping mostanra jóval túlnőtt egykori “imidzsén”. A “kockázatos tengerentúli üzletet” felváltotta a világmárkákat felvonultató Webshippy Digitális Nagykereskedelmi Piactér jóval kiszámíthatóbb rendszere. Egy platform, amely végre áthidalja a korábbi problémákat, és versenyképessé teszi a dropshipping webshopokat .

A Wesbhippy azonnal elérhető készletről szolgálja ki értékesítő partnereit, és a hagyományos modellel ellentétben itt a webshop üzemeltetőnek csak akkor kell kifizetnie az árucikkeket, ha azokra már konkrét vevője akadt.

A katalógus kínálata hétről hétre gyarapszik, az újonnan érkező beszállítókról mindig az elsők közt értesítjük dropshippereinket. A te dolgod csak annyi, hogy figyelj, és tartsd frissen az árukínálatodat.

Válóczy Edina

Válóczy Edina

PR és kommunikációs szakember, szárnyait próbálgató dropshipper. Éppúgy hisz a történetmesélés erejében, mint az adatvezérelt digitális marketing szemléletben.

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

63 cikk