nagykereskedo_viszonteladoi_piacter_Webshippy

3+1 érv, hogy miért csatlakozz nagykereskedőként a Webshippy viszonteladói piacteréhez

A legtöbb vállalkozás előbb vagy utóbb elérkezik arra a pontra, hogy szintet kell ugrania a további fejlődéshez. Nagykereskedőként, forgalmazóként érdemes új megoldásokat is számításba venni, ha az értékesítés fellendítésére keresed a megoldást. Ilyen a Webshippy Digitális Viszonteladói Piactere, ahol értékesítők ezrei keresnek újabb termékeket kínálatuk bővítésére.

Legyen szó saját előállítású termékekről, vagy külföldről beszerzett árucikkekről, a növekedés egy bizonyos ponton túl mindig nagy feladat elé állítja a nagykereskedőt. Ahhoz, hogy feljebb tornázzuk az eladásokat, előbb-utóbb viszonteladó partnerekre, országos lefedettségű viszonteladói hálózatra, termékeink megsokszorozott jelenlétére van szükség.

Ebben a fejlődési szakaszban többnyire kezdetét veszi a partnerek felkutatása, majd a rengeteg energiát felemésztő operatív teendők következnek; a szerződéskötéstől az adminisztráción át számtalan olyan dolog, amit minden disztribútorral egyenként végig kell zongorázni. Átadni a termékfotókat, az adatokat, leírásokat, gondoskodni róla, hogy a termékek megfelelő mennyiségben rendelkezésre álljanak a viszonteladó számára, és oda-vissza működjön a fontos információk áramlása.

Hosszan sorolhatnánk, hogy mennyi kihívással jár egy viszonteladói hálózat felállítása, de bizonyára mindenkinek megvannak a saját tapasztalatai ezen a téren. A jó hír az, hogy van már sokkal biztonságosabb, és legfőképp hatékonyabb gyakorlat arra, hogy dinamikusan haladjunk előre ebben a kérdésben. Összeszedtük azt a 3 +1 kulcsfontosságú érvet, amiért megéri nagykereskedőként a Webshippyre támaszkodni.

1. Nem kell a viszonteladókkal egyesével tárgyalni, szerződni

Potenciális viszonteladók tömege egyetlen platformon
A Webshippy egyedülálló dropshipping piactere viszonteladók, webáruházak, influencerek egyre bővülő köréhez juttatja el termékeidet. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a nagykereskedőink minimális energiabefektetéssel új célcsoportokat érhetnek el a viszonteladóink révén.

Minőség és megbízható márkanevek
A kezdetek óta olyan színvonalas beszállítók és népszerű márkák termékei találhatóak a katalógusban, mint például a BUTLERS, az OpticWorld, az Édesvíz Kiadó, a Tokshop, az Unilever vagy a Himalaya.

Sőt, beszállítóink sok esetben értékesítőként is kihasználják a rendszer lehetőségeit, így például a KreatívJáték vagy az R.M.Ékszer nem csak felajánlja termékeit, de saját portfóliójukat is bővítik dropshipping modellben.

“Hihetetlen volt látni, hogy még csak néhány hete tettük hozzáférhetővé a termékeinket a Dropshippy termékkatalógusban, máris több webáruház is sikeresen értékesített közülük a saját áruházában.” 

Scharbert Edina, Butlers   

2. Nem kell a rendeléskiszolgálással foglalkozni

Az első pillanattól automatizált
Onnantól, hogy a nagykereskedő belistázta a termékeit a viszonteladói katalógusba, nincs más teendője. Nem kell kapcsolatba lépnie a partnereivel, pár kattintással “kiszolgálják” magukat a piactér kínálatából.

Viszonteladói értékesítés korlátok nélkül
Több ezer online értékesítő válogat a termékek között a nap 24 órájában. Amikor egy webshop úgy dönt, hogy a kiválasztott nagykereskedő termékeit árulni fogja, minden adatával, és az elérhető fotókkal együtt átszinkronizálja magához, hogy megjelenítse a saját kínálatában. Ezzel gyakorlatilag készen áll a termékek értékesítésére.

Zökkenőmentes rendelésteljesítés
Beszállító partnereinknek a logisztikára sincs gondjuk. A viszonteladói webáruházak által értékesített termékek összekészítését és kiszállítását ugyanis mi végezzük. A kelet-európai régió leginnovatívabb logisztikai központjaként a Webshippy teljesen automatizált folyamatokkal dolgozik. Ha felpörög az eladás, vagy ha a szezonban többszörös forgalmat bonyolítanak a webáruházak, akkor sem kell fennakadásra számítani.
Robotizált raktárunkban a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, a prémium ügyfélélményt tartva szem előtt.

3. Nincs felesleges adminisztráció

Kardinális kérdés, hiszen hagyományos esetben a viszonteladók napi ügyeivel való foglalkozás egy-egy kisebb részleg figyelmét is felemészthetik. A Webshippy szoftvere ezeket is automatizáltan elvégzi a beszállítók helyett.

Készletnyilvántartás
Az adatszinkronizációnak köszönhetően mind a beszállítók, mind a viszonteladók 0-24 órában valós idejű készlet információ birtokában vannak. Mindazok a folyamatok, amiket szemmel kellene tartani ahhoz, hogy tökéletesen működjön a viszonteladói hálózat, itt automatikusan zajlanak: rendszerünk nyilvántartja a készleteket, figyelmezteti az értékesítő partnereket szükség esetén, vagy éppen leveszi a katalógusból a terméket készlethiány esetén.

Számlázás, pénzügy
A számlázás és a pénzügyi elszámolás szintén automatizált, és extra biztonságos, hiszen csak akkor indítunk el árucikket a megrendelőhöz, ha annak árát a viszonteladó webáruház már kifizette a nagykereskedőnek.

+1 Teljesen új, még felfedezetlen vásárlóréteget érhetsz el termékeiddel

Portálok, blogok és influencerek is kezdik felfedezni az e-kereskedelem nyújtotta lehetőségeket, akik a termékbeszerzés lehető legegyszerűbb formáját keresik, hogy aztán a marketingre és az értékesítésre fektethessék a hangsúlyt.

A dropshipping piactér kínálatából szemezgető online szereplők komoly lendületet adhatnak a nagykereskedők értékesítésnek azáltal, hogy a saját webáruházuk kínálatába beválasztott termékeket megjelenítik látogatóik számára.

Egyre népszerűbb termékbeszerzési forma

Tekintve, hogy a social media felületek fejlesztései is erőteljesen abba az irányba haladnak, hogy mindinkább a megkönnyítsék, leegyszerűsítsék a náluk zajló vásárlást, robbanásszerű változások várhatók ezen a téren. Nagykereskedőként mindenképpen megéri jelen lenni azokon a felületeken, amelyek ezeket a gyorsan változó igényeket ki tudják elégíteni, és innovatívan reagálnak a piac elvárásaira.

Ha szeretnél körülnézni a katalógusban, kipróbálni a rendszert, regisztrálj vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és munkatársunk minden kérdésedre válaszol!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük