Frissítsd (dropshipping) webáruházad kínálatát szezonális termékekkel

Olvasási idő: 5 perc
Életmód_termékek_Webshippy_online_katalógus

Szezonális slágertermékek életmód tematikában hagyományos és dropshipping webáruházak palettájának bővítéséhez.

Dropshipping webáruház üzemeltetőként az elsődleges feladatod, hogy gondoskodj a webshopod meggyőző kínálatáról. Az ünnepek leköszöntek, így legfőbb ideje, hogy belevesd magad az aktualitásokba, és megkeresd a Webshippy piacterén azok a termékeket, amiket ügyes marketinggel akár a teljes első negyedévben jó hatékonysággal értékesíthetsz.

Kezdetnek vess egy pillantást a google trends görbéjére. A jobb szélen (2021 január) máris mutatkoznak a tömeges életmódváltás jelei a dinamikusan felfelé tartó piros (diéta) és kissé visszafogottabb kék (edzés) vonal formájában.

google_trends_2021_január

Számodra mindez azért fontos, mert a “most vagy soha hullámot” kihasználva elérkezett az a néhány hét, amikor érdemes feltuningolnod, kiegészítened, vagy – ha szezonális niche termékekre fókuszáló shopot üzemeltetsz – akár átpozicionálnod a termékpalettád edzés, diéta, egészséges életmód témájában.

Most megmutatunk néhány olyan terméket a Webshippy online piacteréről, amiket a viszonteladói árrés, rendelkezésre álló raktárkészlet, és nem utolsó sorban marketing szempontok alapján mi magunk is késlekedés nélkül átszinkronizálnánk a saját dropshipping webáruházunk kínálatába. Ha már regisztráltál és be vagy jelentkezve, a képekre kattintva a közvetlenül a katalógustermékhez jutsz.

Diéta tematika – fogyás, zsíranyagcsere, álomalak…

Gregori Diéta

“Elmondom, miért a Gregori Diéta könyv a legjobb döntésed, ha álomalakot szeretnél. Azért, mert működik.” – olvasható a fülszövegen.

Ez az a kötet, ami mostanában a nagy könyvesbolthálózatok életmód tematikájú polcain mindig ott van. Nem kérdés, hogy jó döntés felvenni a kínálatodba Gregori Dóra könyvét, hiszen legalább 2321 Ft -os árréssel értékesítheted, ami 47%-ot – és egyben egy jelentős mozgásteret is – jelent számodra. Ha valami ilyen eredményekkel kecsegtet, és szezonális kereslet mutatkozik rá, azt nem érdemes figyelmen kívül hagyni.

Súlyfosztó tea, súlyfosztó tabletta

A tea fogyasztói ára igen kedvező, csupán 1490 Ft, ami jól kommunikálható ebben a termékkategóriában. 1 csomag teakeverék (75g) 30-40 csészére, azaz 1,5-2 hétre elegendő, így a vásárlóid tudni fogják, hogy egyszerre több csomagot érdemes belőle megrendelni- már csak a szállítási költség miatt is.

Dropshipping webáruház üzemeltetőként a termékválasztásaidnál jó ha számításba veszed, hogy az ilyen és hasonló termékek arra inspirálják a vásárlókat, hogy többedmagukkal összeállva, csoportosan rendeljék meg a következő hetekre, hónapokra elegendő adagot. Mi ez, ha nem a tökéletes WIN-WIN helyzet?

Fedbond termékek

A zsíranyagcserétől a testtömeg-szabályozásra kifejlesztett levesen át a fogyást segítő teákig számos terméket találsz a katalógusban Fedbond címszó alatt.

Az előző példához hasonlóan, itt is a kúraszerű alkalmazásban és a kiszerelésekben rejlik az plusz értékesítési lehetőség. A dobozok általánosságban 1 havi adagot tartalmaznak, így praktikusan vagy legalább 2-3 db-ot, vagy havi gyakorisággal 1 db-ot fognak belőle rendelni az elszánt fogyni vágyók.
Nincs rosszabb annál, mint amikor az ember végre rálel a megfelelő termékre, azután elfogy a házi készlet. Ha valami működik, abból be kell tárazni. Amikor ilyen időszakosan használatos árucikk kerül egy dropshipping webáruház palettájára, jó ötlet lehet mennyiségi kedvezményre építő akciót indítani.

 

 

Edzés tematika – home fitness, avagy jóga és saját testsúlyos edzés otthon

 

Jóga, jóga, és még egy kis jóga. Ha jártál az elmúlt hetekben sportáruházban, akkor a félig üres polcokat látva a saját szemeddel is meggyőződhettél arról a tendenciáról, amit az alábbi kimutatás kitűnően reprezentál.

Jóga_online_jóga_google_trends

Új trendet írunk. Hihetelten népszerűségnek örvend az online jógázás, és aki belevágna az egyik legegyszerűbben végezhető otthoni sportba, ami ráadásul egyszerre edzi a testet és simítja ki a lelket, annak bizony eszközökre van szüksége.

Jógamatrac ajádék táskával

Otthon kis helyen elfér, később pedig majd a jóga teremben is kapóra jön a higiénikus
saját matrac.

A Webshippy termékkatalógusban 25%-os árréssel találsz trendi jógamatracokat, amiket bátran felvehetsz a kínálatodba akkor is, ha például női divattal, kozmetikumokkal működő webáruházad van. Csak a kreativiátsod szab határt annak, hogy milyen árukapcsolással, milyen tálalással építed be a palettádba a jóga tematikát. Termékköre bővítésével duplázta meg értékesítését a Kate’s Fashion ruházati webshop is, sikertörténetük számodra is gondolatébresztő lehet.

 

Csúszásgátlós törölközők ajándék táskával

Egy zseniális termék csupán 3490 Ft-os áron, ami máris 30%-os árrést tartalmaz. Lehet, hogy magasabb áron is tudnád értékesíteni? Próbáld ki!

Csúszásmentes tapadókorongjainak köszönhetően a forró jógához is ideális. Nagyon jó a nedvszívó képessége, pillanatok alatt megszárad, így az óra után azonnal el is lehet tenni a saját táskájába, nem kell csavargatni, vagy zacskóban hazacipelni.

Annak, aki próbált már egy reggeli hot jóga után nehezékké duzzadt, vizes törölközővel a táskájában eltölteni egy napot az irodában, nem is kell majd ennél többet ígérned. TOP terméke lehet egy dropshipping webáruház kínálatának.

Súlymellény edzéshez 5 kg

A mostanság nagyon divatos saját testsúlyos edzésekhez, cross traininghez otthon is ajánlott némi súlyt használni a megfelelő terhelés és az izmok fejlődése érdekében. A súlymellénnyel úgy tudja az ember növelni a súlyt, amivel dolgozik, hogy kényelmesen magára veszi a mellényt, nem kell a lábával tartani vagy lánccal magára erősíteni egy tárcsát.

A Webshippy katalógusban nagyon kedvező 37%-os árréssel találod meg, ráadásul ez a termék férfi és női célcsoportra egyaránt jól célozható Facebook kampányokkal

 

Életmód tematika – kütyük, praktikum, okos eszközök

 
Okosórák, fitneszórák

Bárkinek jól jön egy ilyen okos, figyelmes, megbízható társ 2021-ben. Különféle márkájú okosórák, fitneszórák a katalógusunk mindenkori slágertermékei.

Dropshipping webáruházként nagyon jó ár-érték arányban beszerezheted, és átlagosan 36-47%-os árréssel átszinkronizálhatod a termékkínálatod színesítésére. Az értékesítéssel és a marketing célzással sem lesz gondod, hiszen egy jól targetált és szűkített célcsoportra lőve, esetleg a Facebook célzás titkos fegyverét is bevetve magas konverziós rátát érhetsz el.

Vákuumkancsó

Az életmódváltókat új típusú kihívások várják a konyhában is. Abban a pillanatban ugyanis, hogy a készételeknek búcsút mondunk, beleütközünk a tárolás problémájába. Nem elég elkészíteni a friss és egészséges leveket, de a minőségüket is meg kellene őrizni valahogy.

A prémium minőségű STATUS vákuumkancsóban 5x tovább friss marad a gyorsan romló frissen facsart gyümölcs- és zöldséglé. A praktikus mindennapok slágerterméke lehet, és a webshopodba is jól illeszkedik, amennyiben mondjuk étrendkiegészítőket, konyhai eszközöket, háztartási termékeket árulsz.  Barátságos, 6990 Ft-os fogyasztó ára 30%-os árrést biztosít számodra.

Vibrációs masszázspisztoly

A vibrációs masszázspisztoly enyhíti az izmok merevségét, intenzív masszázsélmény nyújt. Ki ne akarna mindehhez hozzájutni bejelentkezés és várakozási idő nélkül?

A hordozható személyi masszőrt, azaz a vibrációs masszázspisztolyt 43%-os viszonteladói árréssel húzhatod be a kínálatodba, hogy akár már holnap értékesítsd belőle az első darabot.

 

Bízom benne, hogy sikerült felkelteni a felkelteni a lelkesedésed, és a te webáruházad is kiveszi a részét a 2021 első negyedévére prognosztizált e-kereskedelmi növekedésből.

Ha még nem regisztráltál a Webshippy online katalógusába, tedd meg mielőbb, hiszen kötelezettséggel nem jár, viszont szabadon megtekintheted a teljes, több tízezer termékes termékportfóliónkat.

Válóczy Edina

Válóczy Edina

PR és kommunikációs szakember, szárnyait próbálgató dropshipper. Éppúgy hisz a történetmesélés erejében, mint az adatvezérelt digitális marketing szemléletben.

Kapcsolódó cikkek

Összetett keresés

CÍMKÉK

GYŰJTEMÉNYEK

Tudnivalók induló webáruházaknak

49 cikk

Szervezd ki webáruházad logisztikáját

35 cikk

Növeld bevételeidet mások termékeinek értékesítésével

26 cikk

Marketing tippek webáruházaknak

63 cikk

Emeld a webshopodat a következő szintre

61 cikk